Skærmbillede 2013-12-08 kl. 15.13.14

Forleden ville min datters iPhone 5 ikke lade..

Så tænker man selvfølgelig “åh nej, hvad skal det nu koste at få lavet”. Men så kom jeg i tanke om noget jeg havde læst på det der internet.

Du skal bruge: 1 stk. tandstik eller lignende.

Man stikker den forsigtigt ind i lade indgangen og roder lidt rundt med den. Og i vores tilfælde kom der en ordentlig masse lomme uld ud og så kunne den lade igen.

Simpelt men effektivt..

Brug originale kabler

Når jeg er inde på ladning.. Lad være med at købe uoriginale kabler. Dels går de hurtigt i stykker og endnu mere foruroligende oplever jeg at en iPhone bliver unødigt varm, når man lader med dem. Der er også hørt om tilfælde, hvor en iPhone simpelthen er brændt sammen og endda hvor folk er omkommet på grund af stød.

Et originalt kabel kan købes for 149,- kr. og når man tager i betragtning at en iPhone koster +5000 kr. så er det da tosset at spare 50,- kr. på et uoriginalt kabel.

SÅ.. lad være og køb altid et lade kabel der er certificeret af Apple.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.