I mit hus har vi 4 iPhones, 3 ipads og 3 Macs og vi deler alle den samme iTunes konto, da de apps der bliver købt så kan hentes til alle enheder uden at skulle betale for dem igen. Det må man sige er flinkt af Apple som liges så godt kunne have sørget for det ikke kunne lade sig gøre. Men… hvis man ikke sørger for at bruger individuelle iCloud konti, så vil alle enheder have alle apps installeret, så hvis min datter på 7 henter et gratis børnespil, ja, så vil det dukke op på alle andre enheder.  Jeg syntes ikke jeg har lyst til at have toca spil om hundefrisører etc. installeret på min iPhone :-).

Løsningen er enkel:

Man går ganske enkelt ind i indstillinger>iCloud og sætter en konto op på hver enhed :datter@me.com, kone@me.com o.s.v.( klik her for en mere grundig gennemgang hvis nødvendigt.)

Når dette er gjort vil hver enhed backe up automatisk om natten til hver sin iCloud og når/hvis der skal skiftes hardware så er det bare at taste sine iCloud adgangskode og wupti så henter den alle DINE og kun dine apps og indstillinger til den nye lækre Apple enhed.

 (kilde: imore.com)