w680-1

 

Vi har samlet en liste over det nye, man nu kan på sin iPhone samt nogle af de mindre kendte, men ofte meget anvendelige iOS 7 funktioner nedenfor:

Kontrol Center:

Det nye Kontrol Center kan tilgås ved at swipe opad fra bunden af ​​skærmen. Det omfatter genvejsknapper til fly, Wi-Fi , Bluetooth, Orientering Lock og Forstyr ikke-funktion . Det kan også bruges til at justere lysstyrke og åbne apps som lommeregner, ur, og kamera. Der er endda en indbygget lommelygte.

IMG_8837

Notifikations Center:

Notifikations Center  tilgås ved at swipe nedad fra toppen af skærmen.  Det kan vise kalenderbegivenheder , påmindelser , aktier, og daglige resuméer . Det er også i stand til at give lokationsbaserede oplysninger såsom vejr og køretider. Tryk på temperaturen i dagens vejrudsigt for at blive bragt ind i vejr app’en.

IMG_8838

Vejr App’en:

Tryk på temperaturen for at afsløre yderligere oplysninger som fugtighed, risiko for regn og vindhastighed og chill faktor .

Automatiske App opdateringer:

I iOS 7 kan app’s opdatere sig selv automatisk. For at slå denne funktion til og fra, så gå til Indstillinger> iTunes & App Store. Denne indstilling er som standard slået fra , men når den er tændt vil app opdateringer blive hentet og opdateret automatisk uden at du behøver at skal ind i App Store og opdatere manuelt.

IMG_8841

Lukning og multitasking mellem App’s:

Dobbelt-tryk på Hjem knappen bringer nu alle de app’s op, der aktuelt kører. Man kan her skifte mellem apps ved at trykke på dem eller lukke apps der kører ved at trække dem opad.. Flere apps kan lukkes på en gang ved at bruge flere fingre ad gangen.

IMG_8843

 

Tekststørrelse:

Hører du til dem der gerne vil have en større tekst kan du nu ændre den ved at gå til Indstillinger>Generelt>tekststørrelse.

IMG_8844

Lås skærm:

Både Kontrol Center  og Notifikations Center kan tilgås fra låseskærmen på samme måde som før beskrvet. Kameraet kan også hurtigt tilgåes fra låseskærmen ved at skubbe opad på Kamera ikonet  .

Mapper:

Man kan nu lægge lige så mange apps i en mappe som man lyster.

iMessage / SMS tidsstempler :

Tidsstempler i iMessage er nu tilgængelige . Træk fra højre mod  venstre med fingeren og tidspunkterne for samtalerne kommer frem.

iPhoto

Gå tilbage swipe:

Man kan nu i alle Apple’s egne apps altid gå tilbage ved at swipe fra venstre mod højre. Det virker kun hvis man starter HELT ude fra venstre side af skærmen. Denne funktion er særligt nyttigt i Safari, Mail og Beskeder.

Lukning af Safari faner:

Safari i iOS 7 har en nyt og flot fane layout. Faner kan lukkes hurtigt ved at trække dem ud til venstre.

IMG_8842

Ringetoner og lyde :

iOS 7 bringer en masse nydesignede ringetoner og system lyde, som kan tilgås via Indstillinger > Lyde .

Private Browsing i Safari:

Privat browsing er ikke længere en knap dybt inden i systemindstillinger. I stedet er den at finde nede i faner i Safari. (se billede ovenfor)

Ur:

Ur -ikonet viser nu den aktuelle tid og er sort om natten og.. ja.. hvid om dagen. Uret kan laves om til et digitalt ved at trykke på bynavnet.

Maps:

Når du bruger  turn-by- turn navigation skifter skærmen automatisk til en mørkere nat skærm om aftenen.

w680

Bloker Telefonnumre:

Specifikke kontakter og telefonnumre kan blokeres i iOS 7. . Gå til Indstillinger> Telefon> Blokeret…

Vatterpas:

Kompass app’en indeholder nu en indbygget vatterpas, der kan tilgås ved at swipe fra højre på skærmen af app’en .

IMG_8836

Kameraet

Kameraet omfatter nye foto filtre som kan anvendes til live visning. Klik på de farvede prikker nederst på skærmen for at få adgang til de nye filtre  Fokusering af fotos kan nu også gøres ved at trykke på lydstyrke op-knappen i stedet at trykke på skærmen.

IMG_8840

Kalender:

Kalenderen er lavet helt om og den fortjener et et seperat indlæg, men EN ting som mange brokker sig over er den manglende liste visning. MEN den mangler ikke. Man trykker bare på det lille forstørrelsesglas og voila så dukker den op.

Skærmbillede 2013-09-19 kl. 16.30.25