Skærmbillede 2013-06-19 kl. 15.04.50

Klik på billedet for at komme til Telenor FRI TALE

( Opatering 9. sept 2013:  Sammenlægningen har nu nået det sydlige Sjælland med resten af øen på vej….)

Først lidt brok

Jeg har i mange år brugt 3 mobil mest fordi deres dækning for mig har været OK, men også selvfølgelig deres prissætning. På det seneste har jeg dog oplevet at hvor jeg bor er dækningen gradvist blevet mere og mere ringe. Når man klager til 3 sker der ingenting.. Herregud hvad betyder 1 kunde som mig.. Nu er jeg nok lidt farvet af mine dårlige oplevelser med 3´s kundesupport i denne sag, men undrer mig over de ikke er obs på det ret store område hvori jeg bor, er blevet dårligt. Og nej, jeg bor ikke på landet, Jeg bor 4 km fra Aalborg centrum.

Men nok om dét. Nu har jeg skiftet og jeg er glad og måske er der nogle af jer derude der kunne drage nytte min oplevelse ved at skifte.

Telenor og Telia har slået deres master sammen

Jeg læste for et stykke tid siden at Telenor og Telia slog pjalterne sammen så at sige, nemlig ved at kombinere deres master og dét har virkelig gjort en forskel for mig. Jeg har nu fuldt LTE/4G signal i mit hus, hvor jeg med 3 mobil havde 1 streg på EDGE (hvis der ikke stod “ingen tjeneste i mit display)”. Jeg har målt hastigheden med Speedtest og den målte utrolige 38 Mbits/s i download mod 0,05 på 3 mobil, inde i mit hus..( gudskelov for WIFI). De sidste 3-4 måneder har jeg måttet ty til min gode gamle fastnet telefon, når jeg skulle tale med kunder o.s.v.

Slået WIFI fra

Som nævnt ovenfor er hastigheden så god, at jeg har slået WIFI fra på iPhonen da jeg kun har en 20 Mbits/s forbindelse derhjemme. Det er en win win, da WIFI jo som bekendt suger ekstra batteri på iPhonen. Der skal lige nævnes at man skal sikre sig at man har et abonnement med rigeligt data hvis man skal gøre det samme som mig.

Jeg ved godt at der sikkert er nogle der har lige den omvendte oplevelse, men for mig er det et fantastisk skift og hvis du ligesom jeg oplever at det går dårligt med 3 eller en anden udbyder er sandsynligheden stor for at Telenor med deres “nye” master kan tilbyde en bedre løsning.

Klik hér for at se deres nye FRI TALE abonnementspriser.