Macnyheder er IKKE stoppet

Først til et svar til alle Jer der har spurgt om Macnyheder er stoppet. Nej, det er den ikke, men da bloggen kun består af mig selv har der på det sidste bare ikke være tid.. Modsat hvad nogen tror er denne blog ikke en forretning, men blot en fritidsinteresse, så min daglige arbejde kommer altså først 🙂

Jeg vil stadig poste indlæg med masser af tips,  tricks og nyheder, men det bliver først til ca. august I kan forvente næsten daglige indlæg igen. Her vil der til gengæld komme rigtig mange omhandlende det næste styresystem kaldet IOS 8 til iPhone og iPad, samt OX 10 Yosemity som er det næste styresystem til til Mac. I kan godt begynde at glæde Jer for det er nogle super smarte og praktiske fornyelser Apple kommer med. Man forventer begge dele kommer ca. til midt August.

jeg kan se på min besøgsstatik at trods næsten dødvande indlægsmæssigt, så har jeg stadig mange daglige besøg på siden og for det takker jeg…

Mvh

Anders

_____________________________________________________________________________________________________________

Skærmbillede 2014-06-08 kl. 19.40.21

Glæd jeg til IOS 8, for så vil I få lettere ved at opstøve en tabt iPhone og ikke miste den, som det skete for min 9 årige datter i Spanien fornylig.

En ny funktion der kommer til iCloud´s “Find min iPhone” funktion i iOS 8 som kommer til ca. august, vil sørge for at din iPhone eller iPad sender  geolokations data til Apple, lige inden batteriet helt dør helt ud og øger dermed kraftifgt chancerne for at finde enheden igen.

Passende kaldes dette “Send Sidste Lokation,”. Den nye funktion vil automatisk sende en iOS-enheds sidst kendte position til Apple, når dens batteri er nået til et forudbestemt punkt, og giver ejeren en sidste chance for at finde det, inden det forsvinder fra nettet.

Det er ukendt, hvordan “Send Sidste Location” systemet vil fungere, når iOS 8 frigives dette efterår, men man forestiller sig, at Apple vil gemme en enheds sidste kendte position og så gøre disse oplysninger tilgængelige for brugeren via Find min iPhone værktøjet og på mail.