De fleste af os sidder jo alligevel og kigger på vores iPhones, mens vi ser tv, og så er der en kæmpe øjeblikkelig bekvemmeligheds faktor med JustABlip. At kunne styre sit Samsung smart TV direkte fra telefonen ligemeget hvilken app man ellers er inde i takket været denne apps widget er super bekvemt. (læs mere om hvad en widget er hér)

Ud over at være praktisk, introducerer JustABlip også en række små funktioner, der ellers ikke ville være mulige, såsom at være i stand til at navngive Kanaler og sources. Nu kan du også navngive den HDMI-port du bruger til PlayStation eller Apple TV osv.. Rigtigt dejligt…

Widget som gør du ikke engang behøver at åbne iPhone for at skifte kanal

IMG_3201

Widget’en i meddelelses centret leveres med samme grad af tilpasning som selve appen, og giver brugerne en mulighed for at sætte den op, nøjagtigt som man ønsker, så det føles så perfekt som muligt. Dette er klart min favorit funktion sammen med evnen at kunne oprette og navngive foretrukne tv-kanaler. Dette giver en dejlig enkel ét touch adgang .

Jeg installerede denne app med en vis skepsis, men må indrømme den nu er en meget brugt én af slagsen, og jeg kan kun anbefale den. Hvis altså du har et Samsung smart TV.

Hent JustABlip