Skærmbillede 2014-01-25 kl. 18.42.20

iCloud nøglering er en cloud-tjeneste i OS X Mavericks og iOS 7.0.3 som kom for et par måneder siden. Jeg har brugt lige siden og det er kærkomment. Nu er mine passwords altid udfyldt for mig når jeg skal logge på noget og hvis jeg skal købe noget er mine kortnumre klar til at blive automatisk udfyldt, så det eneste jeg skal huske er de 3 cifre som står bag på mit dankort.

iCloud nøglering gemmer dine brugernavne, passwords, Wi-Fi-netværk og kreditkortoplysninger, så du nemt kan udfylde formularer eller logins, når du har brug for det. De vil synkronisere på tværs af Safari og med tredjeparts apps, der understøtter iCloud nøglering. Dine oplysninger er forsvarligt beskyttet ved hjælp af 256-bit AES-kryptering, hvilket forhindrer uautoriseret brug af dine oplysninger. iCloud nøglering omfatter også en kraftig password generator, der kan skabe unikke adgangskoder til dine online-konti, så du ikke længere er nødt til at komme i tanke om nye svære at huske passwords. Eller, som det er for mange (mig selv inklusiv) kan man lade være med at bruge det samme password til det hele mere.

Opsætning på din iPhone , iPad eller iPod.

Husk man skal køre den seneste opdatering iOS 7.0.3, ellers virker det ikke.

Gå til Indstillinger>iCloud>Nøglering og tænd for den. Du vil nu blive guidet igennem en proces hvor du skal bruge dit iCloud password:

Fra_Skitch

Opsætning på din Mac.

Husk du skal køre det seneste styresystem Maverics v. 10.9.1

Gå til Systemindstillinger>iCloud>Nøglering og sæt et hak i den. Du vil nu igen blive bragt igennem en godkendelses proces.

Skærmbillede 2014-01-25 kl. 18.15.06

 

Indtast dine Dankort og/eller kreditkort så du kan slippe for at taste når du handler på nettet.

Du går til Safari (klik på æblet øverst til venstre og herefter indstillinger) Så går du til Autoudfyld -fanen og der ser du Kreditkort. Sæt hak i den og gå ind og indtast dine kredikort numre o.s.v. Nu vil du aldrig behøve at taste dem igen.

Skærmbillede 2014-01-25 kl. 18.29.05