Skærmbillede 2013-04-25 kl. 13.33.28

Brugen af Mac App Store er nyttig på mange måder med evnen til at gen-downloade apps, pause dem under download, og lignende.

De fleste ved ikke, at der er en super nem måde at slette apps, du har købt i Mac App Store udover den normale  “træk app-ikonet til papirkurven” metode, vi har alle vokset op med siden OS X debuterede for åh så mange år siden efterhånden.

For trygt at kunne slette apps som du har hentet fra Mac App Store skal du blot starte Launchpad (klik på Raketten i din dock eller lav et 5 finger swipe på din track- eller touch Pad) ,som er den nye Apps layout skærm der ligner den på iPhone og iPad til forveksling.

Dobbelklik på den app du gerne vil slette og hold museknappen nede. Så begynder alle dine apps at vrikke på samme måde som på IOS. Herefter er det bare at klikke på det lille X for at slette app’en.

Apps, der ikke viser det lille X kræver stadig at du ind i mappen Programmer og trækker dem til papirkurven for at slette. Eller du kan klikke på deres ikon i mappen Programmer, og derefter tast CMD-Delete for at smide dem til papirkurven.

Glem ikke at tømme papirkurven når du har gjort det for før er det ikke helt slettet.

Efterlandenskaber fra slettede app/programmer:

De garvede vil sige: ja ja, men der vil altid være små efterlandenskaber fra en app og det har de helt ret i.. Jeg skrev fornyligt om en gratis app der hedder AppCleaner der tager sig af resterne, således der bliver ryddet helt op.

Du kan klikke hér for mere om AppCleaner..