Skærmbillede 2013-06-20 kl. 15.47.18

Her er et enkelt men, meget effektivt Alfred workflow, jeg har brugt i en del tid som gør det til en leg at ringe med min iPhone via min Mac.

Jeg har flere jobs og ét af dem kræver rigtigt mange opringninger til kommuner i.f.m. det salgs og lobby arbejde jeg udfører. Hvis du nogensinde har prøvet at skulle i kontakt med folk i det offentlige ved du at det er en kæmpe opgave bare at få fat på folk, da de tilsyneladende altid holder møder..

Derfor sparer jeg en masse tid og besvær ved bare at paste/kopiere et telefonnummer fra mit CRM system direkte ind i Alfred boxen og voila! Så ringer min iPhone op til nummeret. Man kan selvfølgelig også bare taste et nummer ind eller ved at finde et nummer i sin Mac kontaktbog.

Sådan gør du:

Hent og installer

  1. Har du ikke MyPhoneDesktop på din iPhone? Hent den hér i App Store.
  2. Du skal være en Alfred Powerpack bruger, så du kan drage fordel af Alfreds udvidede arbejdsgange.
  3. Download MyPhoneDesktop til din Mac ved at klikke hér. (programmet ryger direkte i din downloads mappe) og installér den.
  4. Hent Alfred Workflowet til MyPhoneDesktop hér,( zipfilen ryger direkte i din downloads mappe) find den og dobbeltklik på den. Dette vil åbne Alfred vinduet og vil automatisk installere MyPhoneDesktop til Alfred workflow-siden, og så det er klar til brug.

Nu er det eneste du skal gøre at åbne Alfred som sædvanligt og taste SEND og herefter enten taste telefonnummeret eller paste det ind. Iøvrigt kan man også sende sms, filer og meget andet.

Er du ukendt med Alfred kan du læse mere her om denne, i min verden, bedste app OVERHOVEDET til Mac.

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/8792575/?claim=bqu5cpksy2n”>Follow my blog with Bloglovin</a>