Jeg besluttede mig forleden at finde ud af om man ikke kunne indsætte et hyperlink i sin email signatur på iPhone/iPad. Det skal være let da jeg ikke er en html koder og her er hvad jeg fandt frem til:

Den nemmeste måde at gøre dette på er at downloade en app til din iOS-enhed som hedder: Nitro HTML. Det er en lille HTML editor til iPad eller iPhone / iPod touch, og det er gratis, så du mister ikke noget ved at prøve og det er faktisk ganske let.

Først starter du appen, så tryk på knappen Mere i øverste højre. Klik på Ny side for at få en grundlæggende HTML side til at starte med. Giv den et navn, og bekræft med et tryk. Denne app vil give dig en grundlæggende side med “Hello World!” I det. Split view’et viser HTML-koden på toppen, og den læselige webside i bunden.

Nu skal du bare slette ordene, “Hello World!” og erstatte det med dit navn. Derefter flytter du markøren til den anden side af den højre </ b>-tag. Når du har markøren i slutningen af linjen, skal du trykke på knappen Indsæt i toppen af skærmen, og vælg Horizontal Line. Tryk derefter på insert again og vælg “Hyperlink”.

Sæt din webadresse ind mellem anførselstegnene, lige efter <a href = areal. For denne hjemmeside, ville du skrive <a href=”http://macnyheder.com”>. Derefter slettes placeholder teksten hvoe der står hyperlinked text og erstatter med navnet på dit link (MacNyheder). Nu skal koden læses:

Når du er færdig med dine HTML kodning, skal du trykke på knappen page øverst på skærmen for at rendere det. Tryk derefter på skærmen for at markere websidenavnet. Tryk på Copy nederst på skærmen.

Naviger til Email, Kontakter, Kalendere, derefter rul ned til Signatur-området. Tryk i feltet under den konto, du ønsker at sætte HTML signaturen i og paste dit link.

Voila!

Kilde: Cult of Mac