Sørg ALTID for at dine oplader/sync kabler til din iPhone /iPad er MFI godkendte.

Som én der bruger meget tid i Apple universet, ved jeg at kabler til iPhone/iPad SKAL være det der hedder MFI godkendte af Apple, for at man kan være sikker på de ikke ødelægger ens dyrebare enhed eller forsager det der er værre, så som brand og andre forfærdeligheder.

Derfor gik jeg på jagt på nettet efter præcis det og fandt til min overraskelse en dansk netbutik kaldet Mackabler.dk, som ikke bare sælger MFI godkendte kabler lavet af andre, men faktisk selv har designet og valgt materialer og fået dem produceret.

Macabler.dk skriver:

Vi (mackabler.dk) har selv stået for designet af kablet og valgt materialer så de er lavet så de holder bedre end Apples egne. Disse Lightningkabler er klart blandt de mest holdbare lightning kabler man kan få.

Skærmbillede 2015-04-25 kl. 20.49.50

Pakkerne kablerne kom i viser tydeligt at de er MFI godkendte

3 meter lightning kabel

Jeg bestilte et 1 stk. 1 meter og 1 stk. 3 meter kabel og de kom dagen efter. 3 meter kablet er super lækkert i en meget kraftig og gedin kvalitet. Det virker næsten dobbelt så tykt og langt mere robust end Apple eget. 1 meter kablet er også kraftigere end det originale.

Her er et billede af ét af mine gamle kabler som kom sammen med min iPhone og så det nye fra Mackabler (øverst). Som du kan se, er det som sagt en del kraftigere både i ledningstykkelsen og selve stikket, og jeg må bare sige at det føles og virker som om det er et ordenligt step op i kvalitet.

I øvrigt koster de faktisk mindre end Apple egne, så hvis du er på udkig efter nye kabler kan jeg klart anbefale disse.

Skærmbillede 2015-04-25 kl. 20.50.21

Tjek Mackabler ud hér.

 

Dette indlæg kan indeholde et eller flere affiliate links, der giver os en lille kommission, hvis du køber noget. Det koster ikke dig noget og vi linker kun til vores foretrukne webshops, så når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.