Vi får alle en masse lyde på vores iPhone/iPad. Email, sms, facebook, Twitter o.s.v. Og hvis lydene ikke var nok, for vi også vibrationerne. Derfor er det en rigtigt dejligt at vi nu har muligheden for at slå disse fra, når vi sover eller bare ikke vil forstyrres.

Mens jeg lige husker det: “Forstyr ikke” slukker IKKE for din alarm. Du kan stadig regne med at den vækker dig om morgenen. 🙂

For at aktivere “Forstyr ikke”, skal du trykke på Indstillinger. Du vil finde “Forstyr ikke” nær toppen. Det er temmelig ligetil. Når kontakten er slået til og enheden er låst vil alle lydalarmer, vibrationer, telefonenringninger etc. slukket.

Plaglæg hvornår du ikke vil forstyrres

Der er tre indstillinger som du kan konfigurere her. For at komme ind til disse skal du taste: Indstillinger>Meddelelser>Forstyr ikke.

  1. Du kan sætte “Forstyr ikke” til automatisk at blive aktiveret i et tidsrum. Som man kan se til højre er den på min iPhone sat til at være mellem Kl. 00.00 og 7.00.
  2. Dernæst er der en knap der hedder “Tillad opkald fra”, hvor du kan vælge mellem “alle”, “ingen” eller “Favoritter”. Du har også mulighed for at tillade opkald fra en af dine kontakter, eller kun fra medlemmer af bestemte grupper konfigureret i dine Kontaktpersoner.
  3. Endelig er der en mulighed for “gentagne opkald”, som hvis slået til, vil lade en person som ringer to gange inden for 3 minutter gå igennem.
    Husk, at  “Forstyr knappen på den første side af Indstillinger er helt uafhængig af den planlagte del.. Det er IKKE en hovedafbryder. Med andre ord: Indstillinger for planlagte” Tillad opkald fra”og gentagne opkald vil sejre, uanset hvad.

Hvis du kan se en halvmåne symbol i skærmens status bar foroven er, “Vil ikke forstyrres” aktiveret.