Skærmbillede 2014-10-22 kl. 14.39.47

En af de nye Continuity funktioner mellem iOS 8 og OS X Yosemite er Instant Hotspot, der giver dig mulighed for automatisk at oprette forbindelse til internettet via din iPhone mobildataforbindelse, uden overhovedet at skulle røre telefonen.

Instant Hotspot kræver en iPhone som kører iOS 8.1 og en Mac med OS X Yosemite installeret. Som med andre Continuity funktioner, skal begge enheder være logget ind på den samme iCloud Apple-id.

Man skal have en mobilpakke der giver  mulighed for at drage fordel af Apples hotspot funktionalitet og det gør, så vidt vides, alle danske teleselskaber.

Sådan gør du:

iPhone/iPadSkærmbillede 2014-10-23 kl. 10.50.34

1. Sørg for, at alle enheder er logget ind på den samme iCloud-konto. (Indstillinger -> iCloud). Dette er vigtigt.
2. På din iPhone / iPad gå til Indstillinger -> Internetdeling og slå den til. (hvis du ikke kan slå dette til er det fordi din udbyder ikke tillader intenetdeling.

 

MacSkærmbillede 2014-10-22 kl. 14.39.10

Klik på WIFI symbolet oppe i menu linjen. Vent et lille øjeblik til du ser din iPhone på linjen og vælg den.

Med Internetdeling eller Instant Hotspot, vil man ikke længere være forpligtet til at indtaste et Wi-Fi-adgangskode for at få det til at virke. Dette system er helt sikkert da det jo er godkendt via din iCloud-konto.

Instant Hotspot delingen bliver automatisk afbrudt hvis du bevæger ind i et kendt WIFI område.

 

 

 

 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.