Skærmbillede 2012-12-14 kl. 14.55.19

I sidst uge gik min datters Mac i stykker. Ikke bare sådan den ikke virkede ordentligt. Nej, den gik fysisk i stykker da den blev tabt fra 3. sal. Harddisken kunne ikke klare det og hun var grædefærdig ikke mindst da hun ikke havde backet sit music op andre steder, da hun lige havde fået sig en ny iPhone hvor hun ikke havde fået sit musik over på endnu. Hendes dokumenter var ok da de alle ligger på Google drive, men musikken… Den var væk…. Snøft..

Jeg fik fat i en hardware kyndig ven som skilte computeren ad, men der var intet at gøre. Harddisken var færdig. Nu var gode råd dyre. vi taler om musik købt over en 4-5 årig periode til ret mange penge efterhånden. 

Nærmest i sådan et slags desperat tiltag

kontaktede jeg Apple Support, da jeg vidste at musikken jo er registret til den bestemte iTunes konto min datter har, og spurgte om ikke de kunne hjælpe med at få musikken ned igen på en anden computer.

Ikke nok med at jeg troede der ville gå dage, hvis ikke uger inden jeg hørte fra Apple, så jeg troede faktisk slet ikke de ville reagere på sådan en forespørgsel, men allerede efter 5 timer fik jeg svar fra Dem, at jeg bare kunne logge ind med brugernavn og password på iTunes OG HENTE MUSIKKEN NED IGEN.

Se! Dét er da service..

Så hvis du har været ude for noget lignende så kontakt Apple service og mon ikke de kan gøre det samme for dig.

Her er et link til Apple support.