Det er blevet meget let at opgradere sin iPhone, nu vi har iCloud back up, men stadig er der nogle ting man skal huske for at komme flyvende fra start. Her er en række ting man bør gøre:

Opret forbindelse til internettet og søg efter opdateringer. De nye iPhone 5 burde have iOS 6.0.1 preinstalleret, men man ved aldrig. Så gå til Indstillinger -> WiFi og tilslut dit trådløse netværk. Derefter Generelt og så Softwareopdatering.

Gør dit homescreen til dit eget

Man kan da ikke bare have standard apps på skærmen! Flyt dem rundt! Lav mapper! Bare tryk og hold på en app indtil det begynder at vrikke (eller ryste), og derefter kan du trække apps fra den ene skærm til den anden eller træk en app ovenpå en anden for at lave en “mappe”.

Konfigurere Mail og Kontakter

Sørg for at få din/e e-mail samt dine kontakter på din enhed. ! Hvis du før har brugt Gmail kan du importere disse kontakter. Hvis du har en Mac adressebog kan du overføre den via iCloud. (se længere nede)

Lav opkalds favoritter

Når dine kontaktpersoner er blevet opdateret, er den nemmeste måde at indstille favoritter er at gå til en kontakt og tryk på “Føj til foretrukne”. Dette er vigtigt for at når man vil oprette “Vil ikke forstyrres”, således at disse mennesker kan ringe til dig og din telefon ringer igennem uanset hvad.

Tænd iCloud-tjenester

Du har logget ind med din Apple-id, nu gå til Indstillinger -> iCloud og tænd de forskellige tjenester for at synkronisere op kalendere, kontakter, påmindelser, Safari faner, og resten på tværs af alle dine enheder og din Mac.

Tænd Find min iPhone

Dette er også i iCloud indstillinger, men det er ret vigtig så det tåler lige at blive penslet ud. Du bliver nødt til at downloade Find min iPhone appen, men gør det da denne funktion kan gendfinde din telefon, fjernlåse den, eller fjernslette den skulle du være så uheldig at miste den.. Et afgørende (og gratis) sikkerhedsværktøj til din telefon.

Tænd iCloud Backups

Er også at finde under iCloud. Du får 5GB gratis plads med din iCloud / Apple ID-konto og man kan købe sig til mere. Det er vigtigt at telefonen bliver backet op . Det eneste du skal gøre er at slå iCloud Sikkerhedskopi til.

 

 

 

 

 

 

 

 

Indstil din “Forstyr ikke” Planlægning.

Gå til Indstillinger -.> Meddelelser og så “Forstyr ikke” Tænd “Planlagt” for at få telefonen til ikke at komme med notifikationer midt om natten.Sørg for at tænde” tillad opkald fra” dine favoritter så du ikke går glip af vigtige opkald.

instill Twitter and Facebook

Indstil dine Twitter og Facebook-konti på din telefon og hente apps. Deling gjort nemt! Bare gå til deres sektioner af indstillinger og log ind.