Skærmbillede 2013-02-12 kl. 12.54.36

Hver gang Apple frigiver en ny version af iOS, oplever mange at batteriets levetid på iPhone eller iPad bliver et problem. At gendanne enheden som ny vil helt klart fjerne dine problemer (se nederst), men inden at du går så drastisk til værks, er her en række ting du kan prøve først:

Exchange mail
Efter opdatering til IOS 6.1 oplever nogle brugere problemer. Den lille indikator øverst ved siden af wifi/3G/LTE symbolet  bliver bare ved med at køre rundt og rundt. Løsningen skulle være at slette sin Exchange konto og så oprette den igen.

Genstart / Reboot.
Hvis du ikke har genstartet i et stykke tid, give det en chance. Hvis det ikke hjælper så prøv hvad jeg kalder et Reboot: Hold tænd/sluk knappen nede samtidigt med home knappen. Bliv ved med at holde begge knapper nede indtil du ser at der tændes et hvidt Apple logo på skærmen.

Tvangs dræn batteriet.
Cirka en gang om måneden og helt sikkert hvis du har problemer, bør du helt dræne din iPhone, iPod touch eller iPad batteri – dræn det, indtil telefonen simpelthen slukker af sig selv – og derefter oplad den helt op til 100%

Systemtjenester
Indstil Systemtjeneste således: (Indstillinger>anonymitet>lokalitetstjenester>rul helt ned i bunden>systemtjenester og indstil på denne måde:IMG_7620

Siri
Sluk Siri’s løft for at tale funktion ved at gå til Indstillinger>Generelt >Siri. (proximitetscensoren kører nemlig hele tiden)

Lokalitets Tjenester.
Gå til Indstillinger>anonymitet>Lokalitetstjenester og sluk enhver app du virkelig ikke behøver til at spore din placering.

Sluk unødige push meddelelser.
Ligeledes skal du gå til Indstillinger>Meddelelser, og sluk alle de apps du ikke behøver at få meddelelser fra..

 

Her er nogle flere (for nogen) velkendte gamle metoder :

  • Indstil Auto-lås til 1 minut.
  • Sluk eventuelle ekstra lyde som tastatur klik (de er irriterende at høre på alligevel:-))
  • Sluk for iPod EQ
  • Skru ned for skærmens lysstyrke
  • Sluk Bluetooth når du ikke bruger det
  • Sluk LTE når du ikke bruger det
  • Sæt alle e-mail, kalender og kontakter konti til “Hent” (sluk Push)
Til sidst, hvis du stadig ikke syntes noget af det ovenstående har hjulpet:

Gendan din enhed som ny:

Det er let at gendanne din telefon, du skal selvfølgelig bare sørge for at den er backed op(synckroniseret) enten i dit iTunes (via kabel) eller i iCloud. Når du er sikker på det er gjort, går du til Indstillinger>generelt>nulstil>slet alt indhold og indstillinger:

Billede 12-02-13 kl. 10.43

Hvis du har læst dette og tænker: Han har da glemt “det” og “det” så kom endelig med dine forslag til alles glæde 🙂