Skærmbillede 2014-10-22 kl. 11.09.27

 

 

Det er faktisk meget simpelt, det er nemlig bare et kæmpe tastatur direkte på din Mac.

Continuity Keypad er et nyt hjælpeprogram, som i øjeblikket er i beta. Det er designet til din Mac for at hjælpe dig med at lave telefonopkald, hvis du bruger OS X Yosemite nye mulighed til at foretage opkald via din iPhone.

Continuity Keypad giver dig mulighed for at ringe op og genkalde. Du indtaster et nummer ved hjælp af enten software knapperne i appen eller med dit tastatur. Derefter skal du bare enten trykke på den grønne knap i bunden af appen, eller på Enter. Du vil se et banner notifikation på din Mac med kontakten eller det nummer, som du er ved at ringe til, og du kan vælge at gå videre med opkaldet eller annullere.

Widget i Meddelelses-Centret

Skærmbillede 2014-10-22 kl. 11.08.22Nok det smarteste ved denne app efter min mening, er muligheden for at ringe til et nummer direkte fra Meddelelses-Centret. Bare swipe 2 fingre fra højrekanten af din trackpad eller klik på det lille (3korte/3lange) symbol i øverste højre hjørne på din skærm og du klar til at taste dit nummer.

Selvom Continuity Keypad i øjeblikket i beta, er det allerede blevet sendt til godkendelse i Mac App Store. Den færdige version vil være tilgængelig for ca. 7 kr. og vil have flere funktioner, men præcis hvad de er, er endnu ikke klart.

Du kan hente Continuity Keypad her.