Skærmbillede 2013-09-29 kl. 21.13.19
2 metoder til oprydning og pladsgivning på din IOS enhed

En rigtig irriterende ting at få en besked om på vores iPhone eller iPad, er: “der ikke er nok lagerplads til rådighed”. Heldigvis er der en nem måde at finde ud af , hvad det præcist er der optager plads, så du kan slette det du ikke bruger alligevel..

1. Find ud af hvilke apps der bruge al den plads.

Tryk på Indstillinger>Generelt>Brug og giv din iPhone eller iPad et minut til at indlæse alt. Jo flere data, desto mere tid tager det at indlæse.

IMG_9108
Og det er dét. Nu kan du gennemgå listen af apps og slette dem du alligevel ikke bruger.

2. Ryd op og slet dine fotos og videoer (endnu et slag for at sørge for at få dig til at uploade dine fotos til skyen)

Den største syndere er videoer og fotos. Man kan selvfølgelig overføre dem til sin computer, men så har man ikke længere hurtig adgang til dem, hvis man ønsker at vise dem til folk på sin iPhone eller iPad.

Hvis du uploader dine fotos og videoer til et harddisk i skyen såsom Dropbox, Google+ eller youtube eller mange andre, kan det spare dig masser af plads og du vil stadig have dem tilgængelige på din enhed via de respektive apps. Du kan endda oprette automatiske upload, så dine fotos altid er back’ed op til Dropbox automatisk.

Men som sagt er Dropbox ikke den eneste metode til at befri din IOS enhed og jeg har skrevet lidt om hvordan og hvorfor jeg uploader alle mine fotos til Google+ webalbum samt mine videoer til youtube:

Hér kan du se hvordan man enkelt og let uploader fotos til Google+ webalbum.

Hér kan se hvordan jeg samler film klip og uploader videoer til min private YouTube konto.