Skærmbillede 2013-11-22 kl. 20.33.22

Twitter har ændret sig de sidste par år. Det er ikke kun længere for nørder og folk i techverdenen. Det er forlængst blevet mainstream og mange er begyndt at se sig om efter andre Twitter apps, nogen gange fordi man syntes man mangler noget eller måske bare trænger til fornyelse. Det kan være brugerinterfacet eller måske nogle features, som ikke er i Twitters egen klient. Heldigvis er der rigtig mange gode Twitter app alternativer til iPhone i App Store. Vi bruger Twitter meget forskelligt. For nogle er det bare en måde at følge berømtheder eller holde trit med nyheder. For andre er det et netværk til at udvide sine sociale forbindelser og markedsføre varer. Der er rigtig mange klienter at vælge mellem og her er nogle af de. efter min mening, bedste.

Tweetbot 3

Skærmbillede 2013-11-22 kl. 20.36.58

Min personlige favorit!

Tweetbot fra Tapbots er blevet fuldstændig genopbygget og relanceret til iOS 7. Udseendet er helt nyt, men følelsen er stadig den samme som før. Den har de samme fantastiske funktioner, og nu også med understøttelse af lister, push notifikationer, profiler (og evnen til at redigere dem), og meget meget mere. At skulle gennemgå alle funktioner vil simpelthen fylde alt for meget. Det er lettere at sige at denne klient har ALT. En anden grund til den er min favorit, er at den også fåes til Mac(link) og de to synkroniserer med hinanden uden problemer. TweetBot har også én ting mere jeg lige vil fremhæve: MUTE-Funktionen. Man kan mute eller “skrue ned” om man vil, for ting man ikke interesserer sig for. F.eks. kan jeg ikke døje vild med dans og hver fredag i sæsonen bliver der jo tweetet rigtigt meget om dette program. Heldigvis hashtagger de fleste det med #VMD (så vidt jeg husker) og her kommer det smarte. Man kan mute Hashtags, så de ikke kommer med i sit feed. Det vil sige man vil stadig modtage tweets fra dem man følger, bare ikke når de skriver om vild med dans. Man kan også Mute brugere som man gerne vil have lidt “fred” fra i en periode samt mere. Mulighederne er uendelige med TweetBot og bedst som man tror man ved alt om denne app dukker der nye ting op man ikke vidste. Udviklerne opdaterer konstant på denne app og den næste med nye ting, er lige om hjørnet.

Hent TweetBot hér.

Twitterrific 5

Skærmbillede 2013-11-22 kl. 20.36.38

Iconfactory´s Twitterrific var den første Twitter klient til iPhone og Twitterrific 5 er fortsat er blandt de bedste. Detnhar fået swipe-bevægelse, push notifikationer, gennemsigtige menuer og stort set alt, du gerne vil have i en iOS 7 app. Du kan finde alle de grundlæggende Twitter funktioner, så som samtale visning, list support , indbyggede oversættelser og meget mere. Dog har den ikke så mange power user funktioner som f. eks profil og liste redigering. Den har også en samlet tidslinje, der omfatter tweets, mentions og direkte beskeder.

Hent Twitterrific 5 hér.

Echofon Pro

Skærmbillede 2013-11-22 kl. 20.36.50

Echofon er også blevet helt nydesignet til iOS 7, og hvis du har brugt Echofon Pro før, kan du stadig uden problemer åbne den nye app og bruge den som du gjorde før. Tidslinje visning, live streaming  push notifikationer sker lynhurtigt på Echofon Pro. Den giver dig også muligheden for at tweete mere end 140 tegn takket være den indbyggetde tweet extender support.

Hent Echofon Pro hér.

Twittelator Neue

Skærmbillede 2013-11-22 kl. 20.36.58

Twittelator Neue er endnu en redesignet app til iOS 7, og det har de gjort rigtigt godt. Interfacet er i en slags flad “cardview” stil, med en flydende menulinje langs bunden. Ved at skubbe til venstre og/eller højre kan du komme til forskellige menuer og et langt tryk på et tweet udvider detaljer og viser samtaler. Twittelator Neues overordnede layout tager en anden tilgang end de fleste, og hvis du stadig er ved at vænne dig til iOS 7, er den en gylden middelvej mellem struktur og det nye flade design fra Apple.

Hent Twittelator Neue hér.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.