Skærmbillede 2015-08-24 kl. 11.32.43

En gang imellem oplever iPhone brugere at en eller flere apps som i mit tilfælde Facebook appen, åbner når man trykker på den og med det samme lukker den igen. Jeg kan ikke forklare hvorfor det sker, men det er ligesom om at der er noget i enhenden der er gået galt altså rent softwaremæssigt. Det kører bare i loop.

Hvis det er sket for dig så frygt ej for hjælpen er her.

Prøv disse ting og se om det ikke hjælper.

  1. Sluk og tænd din iPhone/iPad.
  2. Reboot din iPhone/iPad. (Hold tænd/sluk knappen og hjemknappen nede samtidigt indtil et apple logo viser på skærmen)
  3. Slet appen og geninstallér den.
  4. Slet din iPhone/iPad og geninstallér den.

Hvis punkt 1-3 ikke hjalp så læs her hvordan du geninstallerer din iPhone eller iPad:

Hvis alt andet ovenfor ikke virker vil punkt 4. med 99% sikkerhed gøre det. Det kan ikke ske noget, så bare rolig. Men der er et par ting du skal sikre dig inden du gør det.

Være sikker på du har sikkerhedskopieret din iPhone/iPad i iCloud eller på din computer i iTunes. Siden de fleste nu om dage har den sikkerhedskopieret i iCloud vil jeg her vise hvordan du gør det på den måde:

Tjek at den er sikkerhedskopieret i iCloud ved at gå i indstillinger>iCloud>sikkerhedskopi. Hvis det ikke er slået til så gør det og og tryk på “sikkerhedskopier nu”.

Med hensyn til alle dine fotos som skal du lige være sikker på at de også er sikkerhedskopieret i iCloud og det gør du ved at gå til Indstillinger>iCloud> Fotos. Her skal du sørge for at iCloud -Fotobiblioteket er slået til. Hvis ikke skal du gøre det og vente til der står at alle fotos er overførrt til iCloud inden du sletter telefonen.

Skærmbillede 2015-08-24 kl. 11.36.06

Når det er gjort som gå til Indstillinger>Generelt>Nulstil (helt ned i bunden) og derefter vælg “Slet alt indhold og indstillinger”. Nu vil din enhed blive fuldstændigt slettet og komme tilbage til fabriksindstillingerne. Sørg for at du kan huske dine diverse koder, såsom Apple ID, iCloud ID ( de 2 er ofte det samme) dine mail passwords (såsom gmail etc.) Ofte husker iCloud disse koder for dig, men bare for at være sikker, så sørg for du kan dine koder.Skærmbillede 2015-08-24 kl. 11.36.16

Når din iPhone så er helt slettet vil der dukke den samme startskærm op, som da du fik den fra ny. Der vil stå hej, hello o.s.v. og så skal du bare gøre det den beder om. Her bliver du på et tidspunkt spurgt om du vil indstille din iPhone som ny eller fra en iCloud sikkerhedskopi. Her vælger man selvfølgelig det sidste og når den er færdig vil alt ligge som inden du slettede enheden. D.v.s dine baggrunds billeder, måden dine apps er arrangeret på, dine forskellige ringetoner etc.

Prøv så at hent den app der før sletningen drillede og se om den ikke virker igen. Jeg har gjort dette for flere nu og det har altid virket.

God fornøjelse 🙂