OPDATERING! I seneste updatering kan man nu åbne sine filer direkte i appen i stedet for via web.

CloudMagic ér nærmest magisk, og den er GRATIS. Den kan finde alt det du har oppe i skyen og den gør det med lynets hast. I de senere år har jeg ofte stået i den situation at jeg simpelthen ikke kan huske om jeg gemte en specifik fil på EverNote, DropBox eller et 3. sted. Du vil opdage hvis du bruger Microsoft Outlook at den er mindst 10 gange så hurtig til at finde en mail som den indbyggede søgefunktion. Den er simpelthen så god og ikke mindst hurtig, at den har fået en plads på min iPhone’s forsideskærm. Udover iPhone og iPad finder du den også som en web app på www.magiccloud.com og til android samt som udvidelse til Safari og Chrome.

Startsiden har alle dine seneste emails i kronologisk orden fra alle dine forbundne konti, det være sig iCloud, Gmail, Exchange m.fl. I toppen er der en søgebox hvor man kan søge på alt muligt. Det kan være en fil eller et indlæg fra Facebook eller twitter eller en kontaktperson. Her er alle de services der kan tilknyttes:

Når man har tilføjet sine forskellige services bliver alt din data indekseret og du vil herefter kunne finde dine ting super hurtigt. Bruger interfacet er meget enkelt og ser således ud:

hent den til iPhone og iPad hér