CommandQ er en Mac hjælpeprogram der stopper dig fra lukke et program utilsigtet, når du bruger tastaturgenvejen “⌘” (eller CMD) og “Q”.Skærmbillede 2013-04-27 kl. 14.31.12

Vi er  alle modtagelige for øjeblikke af menneskelige fejl. Dette betyder at med ⌘ + Q genvejen, kommer vi undertiden til at lukke apps der ikke var meningen. Tit når man egentlig ville taste ⌘ og W (Luk et vindue) eller ⌘ og TAB (skift mellem åbne programmer).Jeg har gjort det utallinge gange og det er (sgu) irriterende. 🙂

Heldigvis er der er nu en app til det! CommandQ er et Mac hjælpeprogram app, der stopper apps fra at lukke, jomindre du holder  ⌘ + Q genvejen nede i en kort periode. Dette giver dig et øjebliks mulighed for at fortryde denne handling der kan betyde tabt data.

Det er et simpel koncept, men potentielt vil det spare dig for en masse frustration og stress.

CommandQ kan tilpasse det tidsrum, det tager for ⌘ + Q for at træde i kraft fra et halvt sekund til to sekunder. Du kan også angive, hvilke apps CommandQ skal virke med så det er kun de vigtige apps, der kræver et længere ⌘ + Q tryk for at afslutte.

CommandQ er en enkel og  veldesignet app der vil gå stort set ubemærket hen, lige indtil det sparer dig for en uheldig fejltagelse.

Du kan få CommandQ på prøve i 30 dage og du kan hente den hér.