Skærmbillede 2013-09-26 kl. 20.42.11

Læs disse 3 tips og du vil forøge dit batteri’s levetid.

iOS 7 er efter min mening en rigtig god opdatering med masser af nye smarte ting, men med en masse smarte nye funktioner kommer der mere pres på batteriets levetid. iOS7 er kompatibel med iPhone 4 eller nyere (men ikke alle funktioner understøttes på ældre enheder ), så hvis du har opgraderet din nuværende enhed til det nye operativsystem , er der risiko for du oplever en mærkbar nedgang i batteriets levetid.

Her er nogle indstillinger du kan ændre, for at begrænse iOS7 fra at dræne din iPhone’s liv, som en ond og væmmelig software vampyr. 🙂

1. Deaktiver “Opdater apps i baggrunden”:

iOS7 lader visse apps opdatere sig selv når du ikke bruger dem. Det er både super praktisk, men også stort problem for brugere der ønsker mest muligt ud af deres batterier. Deaktivering af  “Opdater apps i baggrunden” vil hjælpe enheden med at forblive i live længere. Man kan som på billedet nedenfor viser, nøjes med at deaktivere de apps man ønsker. Gå til: Indstillinger>Generelt>Opdater apps i baggrunden.

IMG_9068

2. Slå lokalitetstjenester fra:

Nu om dage er det næsten hver eneste app som ønsker at vide din lokation. For nogle apps som f.eks Maps og vejr apps giver det selvfølgelig god mening, men du har sikkert autoriseret andre apps ( Twitter, Facebook m.fl.) til at spore din lokation uden faktisk at bruge det til noget. Så dem kan du ligesågodt slå fra. Ud over apps, har iOS7 et væld af system-niveau muligheder for sporing af placering, herunder lokale reklamer og endda kompasset. Hvis du ikke bruger disse apps så slå dem fra og du vil kunne se et anstændigt løft i batterilevetid. Gå til: Indstillinger>Anonymitet>Lokationstjenester.

IMG_9069

Derudover kan man slå de førnævnte system-niveau tjenster fra ved at gå til: Indstillinger>Anonymitet>Lokationstjenester>Systemtjenester og slå disse fra:

Billede 26-09-13 kl. 20.22

3. slå 3D effekt også kaldet Parrallax fra:

Med IOS7 indførte Apple den visuelt flotte 3D parallax effekt. Desværre for brugere der ønsker mest muligt ud af deres batteri, er dette en luksus der suger en del batteri. Du kan deaktivere denne funktion ved at gå til: Generelt>tilgængelighed>formindsk bevægelse. Tænd den så knappen er grøn:

Billede 26-09-13 kl. 20.15