Skærmbillede 2013-04-01 kl. 21.24.48

Har du en ferieliste, huskeseddel eller en ønskeliste du gerne vil dele med andre. Eller hvad med en indkøbsliste, som du kan skrive varer på i sikker forvisning om at din mand, kone eller kæreste altid ved hvad de skal have med hjem fra butikken? Eller hvad med en fælles opgave liste mellem kollegaer.

Det er forholdsvis let at sætte op:

Brug påmindelser på din Mac som er en app der følger med Mountain Lion og synkronisér via iCloud til din iPhone, iPad eller iPod ikke at forglemme iCloud.com.

Sådan gør du:.

Åbn Påmindelser på din Mac. Når den er oppe og køre kan du oprette en ny iCloud liste ved at klikke på Plus-knappen i nederste venstre hjørne af Påmindelser vinduet hvorefter du kan navngive denne nye liste. Nu holder du musen over den nye liste og klikker på det lille signal ikon til højre for listen navn.

Billede 01-04-13 kl. 21.12

Det åbner et vindue der giver dig mulighed for at indtaste en email adresse på en person fra din liste over kontaktpersoner eller bare én med en iCloud-konto. Personer du deler listen med kan tilføje, opdatere og slette påmindelser. De mennesker du deler liste med, vil være i stand til at få adgang til deres påmindelser på deres Macs samt på deres iPhones iPads eller iPads sålænge de er iCloud aktiverede.

Du kan som sagt også få adgang til dine delte lister på iCloud.com, hvis du er væk fra din Mac eller ikke har én (endnu)  :-)…. klik hér for gode priser).