Skærmbillede 2014-10-29 kl. 10.26.26

Efter Apples seneste opdatering af Mac er der kommet et væld af nye funktioner til OS X Yosemite 10.10 som den hedder og her vil jeg dvæle ved en som jeg personligt bruger konstant i min hverdag, nemlig Beskeder.

Beskeder appen har jeg brugt lige side den kom til Mac og nu er den bare bare blevet endnu bedre og funktionel. Her er de nye ting:
Skærmbillede 2014-10-29 kl. 09.44.32

  1. For at komme til disse ting skal du klikke på “Oplysninger” oppe til højre i appen.
  2. Forstyr ikke. Her kan du ligesom på iPhone “mute” denne person, men ikke andre.
  3. Del skærm. Hvis den du sender beskeder med, også sidder på en Mac med Yosemite installeret kan man nu dele sin skærm, få lov til at fjern-kontrollere personens skærm eller omvendt. Det man skal gøre få at aktivere, er bare at starte en chat med personen og så klikke på Del skærm. Modtager skal så selvfølge godkende.
  4. Opstart et Facetime kald.
  5. Ring via din iphone.

Du kan også se hvor dine ven er lige nu (se kortet. Han er sørme i Holstebro.). Det kræver du har appen Find my Friends installeret på din iPhone og at dine venner har accepteret på deres Find my friends app, at du kan se dem.

Skulle du have misset det, så kan man nu også sende og modtage almindelige sms fra folk der ikke bruger iPhone, i besked appen på Mac.

Dette indlæg kan indeholde et eller flere affiliate links, der giver os en lille kommission, hvis du køber noget. Det koster ikke dig noget og vi linker kun til vores foretrukne webshops, så når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.