Selv om der kom en masse detaljer frem under Apples keynote på WWDC, blev der også udeladt en del. Så her er 6 funktioner i iOS 7, der ikke fik særlig meget, om nogen omtale ved arrangementet.

Meddelelses Sync

Skærmbillede 2013-06-12 kl. 15.38.10
Endelig! Dette er en fantastisk tilføjelse til iOS 7.. Med Meddelelses Sync, behøver du ikke længere at bruge tid på at slette dig gennem de samme meddelelser på flere iOS enheder, fordi når du har læst dem på din iPhone, vil de automatisk blive markeret som læst på din iPad og omvendt.

Turn-by-turn rutevejledning til fodgængere

Skærmbillede 2013-06-12 kl. 15.39.37

Maps giver ikke kun den velkendte turn-by-turn-navigation i bilen, men nu også når du er til fods. Bare vælg gåanvisnings ikonet, når du planlægger en rute.

Night Mode til Maps

Skærmbillede 2013-06-12 kl. 15.41.41

Turn-by-turn til fodgængere er ikke den eneste forbedring i Maps. Apple har også tilføjet en ny Night Mode, hvilket betyder at Maps bliver mørkere når du kører i mørke og dette sker selvfølgelig automatisk, så når din iPhone genkender det er mørkt, vil det indlæse det mørkere tema helt af sig selv.

FaceTime lyd opkald

Skærmbillede 2013-06-12 kl. 15.45.41

FaceTime understøtter ikke kun videoopkald, men også god gammeldags taleopkald. Det er fantastisk hvis man modtager et Facetime opkald mens man sidder på tønden eller lignende. 🙂 Seriøst er det sådan en lille ting der har irriteret mig grænseløst indtil nu, så det er dejligt det kommer.

Flickr & Vimeo Integration

Skærmbillede 2013-06-12 kl. 16.46.35

Facebook og Twitter integration har fået følgeskab af Flickr og Vimeo i iOS 7.. Du kan logge ind på din Flickr og Vimeo konto inde i Indstillinger og derefter er det super nemt og hurtigt at uploade billeder og videoer fra fra dit kamera rulle.

Spotlight på alle skærme

w680

Spotlight har ikke længere sin egen side. I stedet skal du blot swipe ned på enhver skærm for at få adgang til søgefeltet.

Du kan se mere om den kommende opdatering hér.