IMG_9092

(Dette er en sponsoreret anmeldelse)

Jeg var ret skeptisk da jeg modtag mit eksemplar af den populære minihøjttaler med navnet WOOFit. Jeg har prøvet flere forskellige minihøjttalere og har hver gang konstateret at lyden ikke var noget at skrive hjem om. Disse højtalere er typisk lavet af et plasticmateriale og kvaliteterne er omdiskutable.

WOOFit modtagelse og udpakning.

Først skal nævnes at leveringen gik som det skal, nemlig 2 dage som lovet.

Hvis du nogensinde har modtaget en iPhone til udpakning, vil du nikke genkendende til WOOFit rent emballagemæssigt. Man har gjort meget ud  af at præsentere produktet og  du bliver ikke skuffet når du åbner den. Den vejer betragteligt mere end de andre lignende produkter på markedet og hvis man er til design og pæne ting, vil man konstatere at den ser super lækker og designet ud.. Som du kan se på nedenstående video blender den sig fint ind med klassisk dansk design og den har såmænd fået denne faste plads i mit køkken. Hvis B&O skulle lave en lignende enhed, burde den se sådan ud. (men sikkert til 4 x prisen 🙂 )

Der er ikke så meget at sige til opsætningen, for den er helt gnidningsløs. Man tænder for den mærkbare høje kvalitets-knap, hvorefter højtaleren giver et lille “bip”. Derefter er det bare at tilsluttet bluetooth på din iPhone, iPad  eller anden enhed der har bluetooth forbindelse.

WOOFit lyden.

Det er i min ringe forståelse af hvad der er muligt inden for audio, utroligt at sådan en lille enhed kan levere så stor og god en lyd. Selvfølgelig kan den ikke erstatte et “rigtigt anlæg” eller f.eks en Libratone, Sonos eller lignende, men den kan sagtens erstatte f. eks en normal kontor/køkken radio/afspiller og så endda noget mere til.

FM modtager inkluderet samt håndfri samtale.

Ofte vil man gerne bare gerne høre radio, som man selvfølgelige kan streame via sin iPhone/smartphone, men WOOFit har begået en smart ting; nemlig at indbygge en FM modtager. Den virker rigtigt godt. Man trykker én gang på en knap som så lagrer alle FM stationer i dit område og så er det bare at trykke på + knappen for at søge den station du vil høre. Derudover er der indbygget en mikrofon som tillader at man kan tale i telefon håndfrit. I praksis er dette ret smart (ud over at man kan tale håndfrit ligesom i bilen) for hvis telefonen ringer under høj musik, vil WOOFit dæmpe musikken, så man ikke misser sit opkald.

Batteritid.

Producenten siger 3 timer og i mine test må jeg sige at det er en underdrivelse. Jeg brugte den en hel dag med et mix af ca. 2,5 timers bluetooth og ca. 5 timers FM radio før den begyndte at bede om mere strøm. Selve opladningen tog ca. 1 time i min test og man kan sagtens bruge enheden imens.

Jeg kan kun anbefale at du køber en WOOFit, hvis du mangler ordentlig lyd til kontoret, køkkenet eller lignende. MIn datter shanghajede den til hendes værelse forleden, da hun skulle se en film på hendes iPad og jeg skal hilse at sige at lyden blive langt bedre end de indbyggede højttalere og faktisk gav det en slags virtuel dybde, som jeg mildest talt var noget overrasket over.

Du kan læse mere samt købe WOOFit ved at klikke hér.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.