Skærmbillede 2014-10-03 kl. 21.49.28

Nye iPads

Apple forventes at afsløre nye iPad´s ved et arrangement torsdag den 16. oktober ifølge tech bloggen Re/code. Det forventes også, at Apple samme dag vil lancere den længe ventede iMac med Retina-skærm samt det seneste OS X styresystem med navnet Yosemite.

Rygterne vil fortælle at den næste iPad, ikke overraskende, vil blive hurtigere, få Touch-id, og vil komme i farven guld udover det vanlige aluminiumskabinet. Den også rygtede iPad med en 12.9 ” skærm forventes ikke at komme i denne omgang, men hvem ved? Måske kunne Apple overraske.

Ny iMac med Retinaskærm

Den nye iMac rygtedes til at have en skærmopløsning et sted imellem 4096 × 2304 pixels og 6400 × 3600 pixels, og vil dermed være den første desktop Mac med en ultra højopløsnings Retina skærm.

Skærmbillede 2014-10-03 kl. 22.41.41

OS X Yosemite

Det næste styresystem OS X Yosemite er i øjeblikket ude som “Golden Master Release Candidate 1.0” til udviklere og det tyder derfor på, traditionen tro, at det er tæt på at den færdige version kan udgives til alle. Den nye version af Mac operativsystemet bringer en moderniseret brugergrænseflade og en række nye funktioner, herunder betydelige workflow forbedringer til Mac-brugere, som også ejer iOS-enheder. Yosemity vil lige som Maverics sidste år være gratis

Iøvrigt forventes det at iOS 8.1 højst sandsynligvis også at blive lancere omkring eller samme dag..