Skærmbillede 2013-07-04 kl. 14.52.42

Der blev kun lanceret én ny laptop  på WWDC i år. Nemlig model 2013 af MacBook Air som stort set ikke har ændret sig i et par år nu: samme tynde aluminiums chasis, samme afrundede hjørner og samme sorte taster.

MEN..Der er en kæmpe forskel du ikke kan se og det er:

Super lang batterilevetid.

Her er de vigtigste konklusioner fra nogle af de største anmeldere derude:

The Verge brugte noget tid med 13-tommers udgaven og konkluderer det på denne måde: “13 timer og 29 minutter. Det er alt du virkelig har brug for at vide. Det er hvor længe den nye MacBook Air kan holde Safari kørende mens den gennemgår: “The Verge Battery Test” som cykler igennem en række hjemmesider og billeder på 65 procent lysstyrke “.

CNET er tilfredse vedr. batteriet (men mærkeligt nok brokker de sig over at den ikke har et touchscreen):  Batteriets levetid er en meget stor ting og stadig en af de mest universelt anvendelige laptops du kan købe. ”

PC Magazine fik 13-tommer  udgaven til at vare 15,5 timer, men bemærkede at: “Ulempen ved en nedclocket processor er at MacBook Air er en smule langsommere på multimedia benchmark-test (Handbrake og Photoshop CS6), hvor det kniber en smule med at følge med Windows-systemer med hurtigere clockede Core i5-processorer. På den anden side er MacBook Air stadig to til fire gange hurtigere end Intel Atom-drevne Windows 8  tabletter på Handbraketesten.