Skærmbillede 2013-01-12 kl. 14.32.41

OPDATERET! Nu har Weather Pro også fået en notifikations widget, så du kan se vejret direkte dér. Klik hér hvis du vil vide mere om widgets.

Du vil opdage at Weather Pro er så meget bedre end hvad du hidtil har brugt. Den er IMO den app med den mest præcise vejrudsigt som er udviklet af MeteoGroup som er europas største private vejrprognoseselskab. 

Weather Pro har været min favorit iPhone vejr app lige siden den kom. Jeg har prøvet en masse andre vejr apps, men er altid vendt tilbage til denne.  Det er både nem og hurtig at læse og alligevel har den nok information til at holde selv en professionel meteorolog glad. 

Hvis du vil have et kort over dit land med forskellige typer af info lagt over det, ligesom i et tv-prognose? Så kan du det..
I kortvisning viser en satellit billede af terrænet med store markeret byer. Tryk de forskellige “lag” knapper i listen til højre, og du kan lægge lufttryklinjer, en farve-baseret temperatur varme kort, nedbør, skyer, høj opløsning Synlig satellit (dagtimerne skydække) og meget mere. Og du kan endda spille en animation af de sidste par timers vejr til at få en idé om der f.eks ruller regnskyer hen over tivoli eller Zoo.

SÅ hvis du bor et sted hvor man har et vejr 🙂 bør du tjekke denne app ud. 

Hent den hér til iPhone

Hent den hér til iPad