Skærmbillede 2014-02-25 kl. 12.52.19

ReSounds Linx er det første MFI høreapparat som kan tilsluttes direkte til en iPhone, uden behov for separate tilbehørsapparater, siger virksomheden og udover at fungere som “state of the art” høreapperater er Linx også høretelefoner til musik m.v.

Apperatet udnytter Bluetooth 4.0 til at streame lyd i høj kvalitet fra en iPhone, iPad eller iPod touch. To vejs kommunikation mellem iPhone og Linx giver også mulighed for at tilpasse og styre opsætningen via en specialiseret iOS app .

Med ReSound Smart Apppen kan Linx brugerne skifte fra normal høreapparat til audio streaming tilstand, justere lydstyrke, bas og diskant niveauer, redigere og vælge tilpassede lytteprogrammer og se batteri og forbindelsesstatus .

Denne app tager automatisering et skridt videre ved at man kan indstille lokations bevidste programvalg. For eksempel, hvis en bruger går fra hjemmet til en bil eller lignende skifter Linx automatisk til et foruddefineret program med lyd indstillinger egnet til denne placering. Forskellige steder en bruger måtte opholde sig, kan afmærkes på et kort og tildeles korrigerede akustiske egenskaber på forhånd, ved hjælp af iOS appen.

Appen er også udstyret med en unik ” Find My Hearing Aid “-funktion, der kan hjælpe med at finde en tabt Linx enhed indenfor Bluetooth-rækkevidde. Alle disse funktioner er pakket ind i ReSounds mindste “i øre” høreapperat, der er kraftfuldt nok til at kompensere for 90 procent af alle høretab.

Link til Resound Linx høreapperat