Skærmbillede 2014-10-30 kl. 22.21.16

Da den seneste iPhone opdatering blev frigivet, fulgte der en masse nye funktioner med i version IOS 8 og én af dem var Widgets. Lige i starten var der ikke så mange, men nu her ca. 1 1/2 måned senere er der kommet en del. Jeg har prøvet de fleste af dem og jeg vil her vil fremhæve 4 af dem, som i min verden i hvert fald, er brugbare og en god hjælp i hverdagen.

Hvis du ikke lige har opdaget/set hvad det er for noget med de der Widgets, kan du læse mere om det her.

WeatherPro

Skærmbillede 2014-10-30 kl. 20.33.08Denne app er min foretrukne app når det drejer sig om vejret. Og tro mig, jeg har prøvet de fleste. Læs alt om WeatherPro hér i et indlæg jeg lavede sidste år. Du får en god hurtig oversigt over vejret lige nu og hvis du tapper på den bliver du selvfølgelig bragt ind i selve appen. Denne app skal du ikke kun hente for widget’ens skyld, men simpelthen fordi den bare er den bedste overhovedet i app store. (Link)

Fantastical 2

Igen er dette min foretrukne app bare i kalender segmentet, som nu har fået en virkelig hjælpsom widget til ens hverdag. Tag lidt tid ud og læs meget mere om selve Fantastical hér.  Udover at få en månedsvisning kan du se dagens aftaler og Påmindelser samt man kan interagere direkte i notifikations centret.( Link)

Calculator Widget For Notification Centre

Skærmbillede 2014-10-30 kl. 21.24.24Denne widget er meget enkel. Det er en lommeregner og ikke andet. MEN det smarte er, at den opholder sig i Notifikations centeret og derfor meget lettere at komme til ved at swipe ned fra foroven, istedet for at skulle finde lommeregneren frem enten via Control centret forneden, som man iøvrigt ikke kan tilgå fra andet end hjemmeskærmen, eller ved at åbne selve selve lommeregner appen og dermed forlade den app man ér i.. Denne simple app er faktisk virkelig handy… (Link)

Evernote

Jeg har brugt Evernote i snart 5 år og Skærmbillede 2014-10-30 kl. 21.59.35denne widget er fantastisk for mig. Når jeg vil gemme et dokument, visitkort eller bare skriv en note er det nu blevet meget lettere at bare swipe ned og komme i gang.

Evernote´s widget har fem forskellige ikoner, der lader dig oprette et dokument, påmindelse, en liste, tage et billede eller få adgang til fotos gemt i appen. Tryk på et af ​​ikonerne og du er klar til at komme videre med din opgave. (link)

Dette indlæg kan indeholde et eller flere affiliate links, der giver os en lille kommission, hvis du køber noget. Det koster ikke dig noget og vi linker kun til vores foretrukne webshops, så når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.