Skærmbillede 2014-12-15 kl. 10.03.31

 

(Dette er en sponsereret anmeldelse)

WOOFit Jam er en ny stereo bluetooth højtaler fra firmaet SACKit i Aalborg. Sidste år testede jeg deres helt lille bluetooth højtaler kaldet WOOFit og hvis denne nye højtaler lever op til det samme kvalitet og lydniveau, så kan vi godt glæde os.

Som noget nyt og aldeles smart kan man koble 2 stk. WOOFit Jam højtalere sammen trådløst og placere dem i sin stue og opleve ægte stereo lyd.

Modtagelse og udpakning

Pakken med mine 2 nye WOOFit Jam ankom 2 dage efter bestiling som lovet og på samme måde som med deres almindelige lille WOOFit, er der også her blevet kræset med emballagen. Man får lidt den samme lækre fornemmelse, som når man åbner for en ny iPhone.

Selve højtalerens finish er i en slags mat gummi, som giver fornemmelsen af total lækkerhed. Den vejer 750 gram, så det er ikke noget let plastic skrammel og det mærker man rent lydmæssigt. “Instumentbættet” er holdt i let genkendelige symboler og når man trykker på dem, får man igen en god fornemmelse af, at dette er et kvalitetsprodukt. Som prikken over i’et er der indbygget en lille sensor, som gør at der kommer lys i displayet, når man holder hånden over det. Rigtig dejligt, når man skal betjene højtaleren i en mørk stue.

Skærmbillede 2014-12-15 kl. 10.03.06

Tilslutning

Hvis det er første gang du nogensinde har tilkoblet en bluetooth enhed, vil du via den medfølgende instruktion cruise dig igennem opsætningen. Opsætningen gennemgås på en let, enkel og forståelig måde, på dansk selvfølgelig.

Hvis du ligesom jeg får 2 stk. højtalere vil du på ligeså let en måde via instruktionerne, kunne sætte dem op til at spille sammen.

Lyden

Med 1 højtaler får du en rigtig god stereo lyd med en fornuftig dyb bas, gode mellemtoner og diskant. Selvom jeg har testet og hørt en del af disse højtalere blev jeg faktisk rimeligt overrasket over lyden.

MEN, når du kobler 2 stk. WOOFit jam  sammen opstår der nærmest magi. Nu skal jeg ikke overdrive, men for 2 så små højtalere som er trådløse, opnår man et meget stor og dyb lyd. Hvis man placerer højtalerne i hver sin ende af en stue og sørger for at de står på en reol eller noget andet noget der kan “booste” bassen får man altså en fantasktisk god lyd til prisen.

Batteritid og Håndfri telefoni

PÅ en fuld opladning har jeg spillet musik, on and off, i 1 uge nu og der er stadig 1/3 batteri tilbage. Producenten oplyser at man kan for vente ca. 15-18 timer afspilning, på grund af det meget store 4400 mAh batteri der sidder i.

Når man hører musik og din telefon ringer vil den ringe i højtaleren, præcis som du kender det fra din bil. Hvis du har WOOFit Jam i nærheden kan du trykke på telefonrør-symbolet og tale “håndfrit” via den Indbyggede mikrofon og der er stemme-ekko minimering for krystalklar lyd og det virker fortrinligt.

Klik her for flere detaljer om WOOFit Jam samt pris og udbud af forskellige farver

 Dette indlæg kan indeholde et eller flere affiliate links, der giver os en lille kommission, hvis du køber noget. Det koster ikke dig noget og vi linker kun til vores foretrukne webshops, så når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.