Skærmbillede 2013-03-29 kl. 14.21.00

Et af de mest udfordrende ting ved fotografering med en iPhone er motiver i bevægelse. Levende emner som børn og kæledyr bevæger sig så hurtigt, at det er svært at få et ordentligt billede. Du kan øge dine chancer for tage det perfekte foto ved at prøve Fast Camera.

Så snart du åbner Fast Camera, begynder den at tage billeder hurtigt efter hinanden og den vil fortsætte med at skyde, indtil du trykker på stopknappen.

App’en er indstillet til denne turbo optagefunktion som standard, hvilket vil resultere i 45 VGA billeder på blot et par sekunder. Du kan justere opløsningen af ​​de resulterende billeder og lukketiden for at bremse denne rate af skydning og forbedre kvaliteten af billederne.

Hvis du ønsker mere kontrol over dine billeder kan du slå “start fotografering ved opstart” fra og manuelt starte med startknappen. 

Når du er færdig tager billeder kan du gennemgå det sæt af billeder og slette dem der ikke dur hvis de er slørede og så videre. De billeder du vælger kan eksporteres til din kamerarulle eller gemmes som en video. Du kan også eksportere billederne til Cinemagram som er en sjov video/gif app der kan lave fotos om til en slags stopmotion film.. Cinemagram skal være installeret på enheden for at kunne virke.

Fast Camera er perfekt for nogen at skyde motiver i bevægelse. Det er et must-have app til forældre med aktive børn som ikke vil sidde stille.

Fast kamera er en universal app og kan hentes hér.