Skærmbillede 2014-11-20 kl. 14.28.34

Som du muligvis ved er det meget lettere at få adgang til sine foretrukne kontaktpersoner og mest nylige kontakter i iOS 8. Du skal bare dobbeltklikke på Hjem knappen og der kan du se dem. Men når du trykker på dem får du en ny valgmulighed om du vil ringe, sms´se, facetime osv.

Hvis du ikke syntes om denne måde at gøre det på og ligesom mig er bekymret for slitage af Home-knappen, så er der andre muligeheder såsom Swipe Dial – Speed Dial Widget der giver dig mulighed for at tilføje hurtigopkaldsnumre til Notification Centret, hvilket gør det endnu lettere at få adgang til og ringe til nummeret på dine foretrukne kontakter fra overalt i iOS systemet.

Swipe Dialer en gratis app, der giver dig mulighed for at tilføje 3 kontakter gratis. Derudover bliver nødt til at betale kr. 7,- for muligheden for at tilføje ubegrænsede kontakter.

Sådan Tilføjer du denne widget (og alle andre widgets) til Notification Centret.

Når du har tilføjet dine foretrukne kontakter i selve appen efter download, skal du aktiveret Dial Widget i Notification Centret. Du trækker ned fra oven af din skærm og helt ned i bunden og trykker hvor der står Redigér. Herefter trykker du på den grønne + knap og så er din widget en del af “Idag” oversigten.

Hent den gratis Swipe Dial – Speed Dial Widget  og hvis du vil interesseret er her lidt andre smarte brugbare widgets jeg tidligere har omtalt.