Skærmbillede 2013-05-28 kl. 16.56.11

Wake Alarm er en flot ny vækkeur/alarm app til iPhone, der har tre forskellige alarm stilarter: “SLAP & Flip”, “Shake” og “Swipe”. Ja.. Den er god nok: Du skal fysisk klappe, vende eller ryste din iPhone for at slå alarmen fra eller udløse snooze.

Med “Slap & Flip” funktionen skal du blot slå/ klappe din iPhone (som har et fremadvendt kamera) for at snooze, eller du kan vende det om at slukke. Hvis du er en ægte syvsover og har brug for noget mere, så kan du bruge Shake (ryste) funktionen som kræver at du fysisk ryster din iPhone temmelig længe, indtil “Shake Bar” er fyldt op. Og hvis du foretrækker noget mere grundlæggende kan du med “Swipe-mode”, bare swipe op for at slukke og swipe ned for at slumre.

Skærmbillede 2013-05-28 kl. 17.03.28

Hovedskærmen i Wake alarm er simpelthen en stor cirkel med tiden i midten. For at indstille en alarm drejer man cirklen. Det vil automatisk køre igennem minutter, men tapper du på “hour” vil den skifte så du kan ændre timen o.s.v.

Pilen i bunden af ​​skærmen giver adgang til 12 indbyggede alarm-lyde og evnen til at gemme som en tilbagevendende alarm ved at trykke på de dage i ugen man lyster.

Ikke på grund af Wake Alarm, men mere begrænsningen af ​​iOS er det vigtigt at bemærke, at for at Wake Alarm skal fungere korrekt skal du sætte iPhone til opladning natten over. Ellers vil du kun modtage en meddelelse når din alarm går i gang, og de indbyggede gestus-baserede funktioner til at deaktivere eller udsætte alarmen vil ikke fungere. (dette er velsagtens ikke noget problem da man typisk oplader om natten alligevel)

Dette er en dejlig enkel og smart alarm app og hvis du er i markedet for en ny eller bare trænger til lidt forandring, er denne klart pengene værd.

Du kan hente Wake Alarm hér.