Skærmbillede 2013-04-30 kl. 16.31.47

Med udgangspunkt i gårsdagens rapport, der beskriver et “meget, meget fladt” design iOS 7 (næste opdatering til iPhone og iPad) er  Apple også er på udkig for at foretage betydelige forbedringer af køretøjets integration med den næste generation af det mobile operativsystem. Især Apple ser på måder at integrere Maps og Siri med de indbyggede displays der i stigende grad findes i nye biler.

9to5Mac siger:

Ifølge folk fortrolige med de planer, arbejder Apple med bilfabrikanterne på opdaterede versioner af bil center konsoller, der kan knyttes til iOS enheder som iPhone. Konkret kunne en iPhone være tilsluttet til en bil og en optimeret redesignet version af Apple Maps, vil blive vist på bilens indbyggede display i stedet for det proprietære GPS-system der findes i mange biler.

Kilder har beskrevet dette som en funktion beslægtet med en video-out eller spejlet display repræsentation af iPhone Maps app på de større skærme, der følger med de fleste moderne biler.

Sidste år annoncerede Apple en ny “Eyes-Free” Siri-tjeneste, der giver brugerne mulighed for at forbinde deres iPhone til deres bil og bruge Siri med iPhone displayet slukket. Apple annoncerede på WWDC at de arbejder med bilfabrikanterne med Eyes-Free, herunder BMW, Toyota, Audio, Honda, og Land Rover. Det er sandsynligt, at Apple vil styrke sine eksisterende partnerskaber med disse samme bilproducenter og drage fordel af de nye displays, der efterhånden findes i disse biler.

Kilde: 9to5Mac