Skærmbillede 2013-03-12 kl. 14.35.42

At den næste iPhone kommer til sommer er jo efterhånden ikke nogen særlig nyhed, da der siden stort set iPhone kom frem altid er blevet lanceret en ny model om sommeren, som så kan fåes herhjemme i ca. sept/okt. måned. Her er seneste rygte om hvad den vil indeholde af nye funktioner og at det vil få navnet 5S og ikke  iPhone 6.  Hvis disse sidste nye rygter holder stik, vil du så skifte? Jeg har hvert eneste år skiftet til den nye model, men hvis nedenstående holder stik, må jeg sige at jeg er ret sikker på jeg vil “leve” med min 5’er.

Hvad siger I? Skifte eller ikke skifte? Lad mig høre i kommentarene…

China Times hævdede i mandags, at den såkaldte “iPhone 5S” vil omfatte både en fingeraftryk sensor og en nær-felt kommunikation chip (NFC) til mobile betalinger. De to funktioner forventes at arbejde sammen med hinanden for at give brugerne mulighed for nemt at godkende en transaktion med deres fingeraftryk.

Apple begyndte angiveligt at lagerføre komponenter til iPhone 5S i andet kvartal 2012. Enheden forventes at blive lanceret i midten til slutningen af ​​2013.(surprise!)

Analytiker Ming-chi Kuo fra KGI Securities, der har en pålidelig track record i at forudsige Apples fremtidige produktportefølje,  mener, at de nye iPhone 5S vil blive lanceret engang i juni eller juli med samme udseende som iPhone 5, men med tilføjelse af en indbygget fingeraftrykssensor, sammen med et forbedret kamera og en mere kraftfuld A7-processor på en chip.

Skærmbillede 2013-03-12 kl. 14.10.04

Ifølge Kuo, vil fingeraftrykssensoren bor under hjem-knappen på enheden. Brugerne vil simpelthen placere deres tommelfinger over knappen, når du bliver bedt om, og brugerens identitet kan verificeres til forskellige opgaver såsom at indtaste adgangskoder eller tilladelse køb.

De første tegn på en potentiel fingeraftryksscanner i fremtidige enheder optrådte sidste år, da det blev afsløret, at Apple havde købt sikkerhedsfirma AuthenTec. Den 356 millioner dollars erhvervelse blev angiveligt fokuseret på selskabets “Smart Sensor” komponent, der måler blot 1,30 millimeter tyk, men kan scanne 500 pixels per tomme.

Kilde :MacWorld