Skærmbillede 2013-10-13 kl. 20.51.51

Med Scanner Pro tager du billeder af dine dokumenter, som så skanner dem ind til delelige og vedhæftedelige pdf filer på få sekunder. Det har længe være min foretrukne scanner app og med denne nye version 5.1 , er skan kvalitet og hastighed blevet endnu bedre. Jeg har afprøvet den bla. ved at skanne dokumenter i forskellige lysforhold og hver eneste gang har resultatet været fuldt tilfredstillende.

Jeg fandt også nogle gamle skannede dokumenter fra den tidligere version af Scanner Pro frem og sammenlignede dem med skan fra den nye version og selvom begge resultater er helt acceptable, var der en mærkbar forskel i tekst skarphed og klarhed med den nyeste version. Print fra disse skan er også utroligt gode og igen hastigheden.. den er klart forbedret.

Så hvis du overvejer eller savner muligheden for at kunne skanne ind lynhurtigt i ordentlig kvalitet, behøver du ikke være bange for at bruge sølle 19,- kr. for denne app, da den, som Apple plejer at sige: “It  Just Works”.

God fornøjelse..

Du kan hente Scanner Pro By Readdle hér.

Skærmbillede 2013-10-13 kl. 20.52.03

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.