Skærmbillede 2014-10-10 kl. 14.31.13

Den populære og meget roste iOS scanner app Scanbot er netop blevet opdateret til version 3.0 med flere væsentlige forbedringer.

Jeg har brugt ScanBot i ca. 1 år og den er så god at jeg nogen gange scanner noget bare for at konstatere hvor god den er.. De tidligere scanner apps jeg har brugt gjorde det besværligt at lave et pænt scan. Hvis du nogensinde har prøvet det med at man manuelt skal finde hjørnerne på det dokument man har scannet, så behøver jeg ikke at sige mere.

Autokant finding.

Scanbot finder automatisk kanterne på ens dokument OG DET VIRKER.. Jeg har måske prøvet 1 ud af 30 scan, hvor det gik galt og det var sikkert en fejl 40..

Så let er det at scanne

For at scanne, skal du blot pege kameraet på det dokument, du ønsker at scanne. Hvis du er for langt væk, vil det bede dig om at flytte tættere på; Hvis du scanner dokumentet ved en vinkel, vil det sige “perspektiv” for at minde dig om at flytte din iPhone mere over dokumentet. Scanbot laver så den omtalte kantdetektering for at fremhæve det dokument du scanner, hvorefter den siger “Dont move”, og tager et billede – alt sammen uden at røre ved din iPhone skærm. Hvis du ønsker det kan du give dokumentet et navn,  eller kan du bruge det tid og dato stempel, der anvendes som standard.

Dette dokument bliver så forvandlet til en meget ren og fin PDF, som du kan sende til en cloud-tjeneste eller gemme lokalt. Du kan selvfølgelig lave en PDF med flere dokumenter i, hvis du vil det.

Du kan scanne direkte til Dropbox, Google Drev, Evernote, OneDrive, Box.net, og Yandex Disk. Scanbot kan sættes op til automatisk at uploade dine scanninger til en af ​​disse ydelser, og den gør det i baggrunden, mens du scanner andre dokumenter. Ønsker du at gemme dokumentet som JPG på din iPhone? Det er selvfølgelig også muligt.

Skærmbillede 2014-10-10 kl. 14.31.30Forbedringer til seneste version 3.0

Først og fremmest bringer Scanbot 3.0 understøttelse for to-vejs synkronisering til iCloud Drive, Apples nye iCloud-baseret fil hosting service. Bare gå til Scanbot´s indstillinger for at aktivere iCloud Drive integration.

Den nye version af Scanbot har en forbedret hastighed og præcision, bedre gråtoner og farve filtre. Desuden har Scanbot version 3,0 også adgangskode beskyttelse med understøttelse af touch-id på iOS 8. Dog er denne nye funktion er en del af Scanbot Pro Premium som koster Kr. 32,-. Scanbot Pro indeholder også OCR tekstgenkendelse, smart navngivning, og temaer.

Se mere om ScanBot hér.

 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.