Skærmbillede 2013-04-09 kl. 21.49.36

Her til morgen læste jeg at TV2 havde opdateret deres Nyhedsapp og tænkte jeg måtte se hvad de har bedrevet. Jeg var så træt af den gamle, at jeg helt havde slettet den..

MEN, det var godt jeg hentede den for de har virkelig lavet et flot og effektivt stykke arbejde og app’en er nu kommet på mit homescreen som min primære nyheds app.

Den er super hurtig og det er dejligt let at indrette nyhedesstrømmen til netop ens eget behov og den er særdeles behagelige og let at læse i. Eneste minus er at man ikke, som ellers er normalt på Apple apps, kan scrolle til top ved at tappe foroven, men mon ikke de fixer det i næste updatering.

Jeg er vild med at man kan læse hvor gammel nyheden er og det ser ud til at app’en selv markerer en nyhed som læst, hvilket jeg rigtigt godt kan lide.

TV2 siger:

Den nye iPhone-app har helt nyt design, er mere enkel og markant hurtigere end den gamle. Og så har de også lavet en version specifikt til iPad.

Begge dele er helt nye og bygget fra grunden, men har du allerede vores nyhedsapp på din iPhone, vil du kunne opdatere til den nye via App Store.

Du kan hente TV 2|Nyhedscenter hér.