Udklip0

Tweetbot udviklerne fra Tapbots ( nogle af de bedste app udviklere af IOS apps, efter min mening) har netop skrevet på deres blog at en opdateret version til iOS 7 er blevet sendt til godkendelse i App Store, og bør være tilgængelig i den kommende uge.

Tapbots er overbeviste om at vi, vil være lige så begejstrede som de selv er om opdateringen:

Vi sigtede mod at have opdateringen klar til iOS 7 lanceringen, men desværre nåede vi det ikke. Vi har arbejdet dag og nat, de sidste 4 måneder med at re-designe og udvikle en app, som har taget over et år at bygge. Den gode nyhed er, at vi er yderst tilfredse med resultaterne, og kan ikke vente med at dele det med alle.

Tapbots forklarer også lidt om deres tankeproces og planlægning med nogle af deres andre apps såsom Weightbot, Convertbot og Calcbot , så hvis du ejer nogen af ​​disse apps, kan du søge over på Tapbots blog for at læse mere om, hvad der foregår med dem også.

Så, til alle i Tweetbot fans derude tør jeg godt love at I/vi kan glæde os..

Og hvis du er ubekendt med Tweetbot ,så læs herunder for andre indlæg vedr. denne super klient til Twitter og andre ting fra Tapbots.

KIlde: TapBots

 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.