Skærmbillede 2013-09-03 kl. 19.42.58

Apple er klar til at afsløre sin næste generation af iPhone den 10. september efter ugers og måneders spekulationer og rygter. Apple har netop sendt invitationer ud til et arrangement i Cupertino på Apples campus den 10. september som starter kl.10.00 lokal tid (kl. 19.00 dansk tid).

Måneders rygter peger i retning af to nye iPhones i år: en iPhone 5S og iPhone 5C. Hvis lækager og rygter er korrekte, så kan iPhone 5S kan indeholde en fingeraftryks sensor til at låse enheden op, en kraftigere processor, et 12 eller 13-megapixel kamera med dual LED-blitz, en guldfarvet og måske grafit farvet variant ud over de normale sorte og hvide farver.

Den store overraskelse på næste uges arrangement kunne være en helt ny iPhone 5C. Rygterne går på en billigere option som skulle kunne fås i flere farver og en række lækager foreslår at  C formentlig stå for Color ( farve). Eventuelle nye iPad tilføjelser forventes at blive lanceret på et senere tidspunkt på samme måde som det gik til da Apple introducerede iPad mini’en sidste år.

Udover det nye iPhone hardware, er det forventeligt at Apple også vil lancere sin sidste nye udgave deres iOS-software kaldet iOS 7.