Med OS X Yosemite, vil man være i stand til at foretage og modtage telefonopkald direkte fra sin Mac.

Man vil kunne lave opkald direkte fra sin kontaktbog og som det rigtige smarte, vil man også kunne ringe til nogen blot ved at markere et telefonnummer på et web site. som vist her:

Skærmbillede 2014-10-05 kl. 15.07.58

Når din iPhone ringer, får du en meddelelse på din Mac som viser dig opkalderens navn, nummer og profilbillede. Klik på meddelelsen for at besvare, og din Mac bliver en højttalertelefon. Du kan selvfølgelig også afvise opkaldet eller svare med med en hurtig besked præcis som man er vant til fra sin iPhone.

Skærmbillede 2014-10-05 kl. 15.23.59

 

Send og modtag SMS beskeder fra Mac (fra dine Android venner)

Indtil videre har man kun kunne sende og modtage beskeder mellem andre iPhone, iPad eller Macs, med hvad vi kender som iMessage. Med Yosemite vil man nu også kunne interagere med sine “grøn boble venner” der bruger Android og man vil kunne håndtere både SMS og MMS beskeder.

Skærmbillede 2014-10-05 kl. 15.15.28

 

Krav til at ovenstående virker er IOS 8 samt selvfølgelig OS X Yosemite der som sagt skulle komme den 16. oktober. Opdateringen er gratis og du kan se mere på Apples hjemmeside. Ud over Yosemite vil der også blive lanceret nye iPad og iMacs denne dag ifølge pålidelige kilder.