Skærmbillede 2013-02-14 kl. 20.11.05

PassLocker til Mac

Hvis du nogensinde har været skræmt af komplekse password managers eller huskere, vil du helt sikkert kunne lide PassLocker. Det er bare den enkleste password manager du kunne forestille dig. Setup’et er hurtigt:  klik på app’en som bor i din menubar, indstil en 4-cifret pinkode, og derefter kan du begynde at indtaste dine adgangskoder. Du kan vælge fra en håndfuld af populære websteder, eller blot indtaste webstedets webadresse, og dit brugernavn og adgangskode og derefter gemme. Der er ingen måde at importere konti, så du bliver nødt til at indtaste alle dine konti manuelt, så denne app er helt sikkert rettet mod dig der ikke har brugt en password husker før.

Skærmbillede 2013-02-14 kl. 20.14.19

Hvis du opretter en helt ny konto kan du bruge PassLocker til at hjælpe dig med at gøre det mere sikkert. Bare opret en ny konto i PassLocker og så klik på nøgleikonet i feltet Adgangskode til at generere en ny unik adgangskode. Hvis du har den vane med at genbruge den samme adgangskode overalt, er dette en fantastisk måde at begynde at være mere sikker. 

Skærmbillede 2013-02-14 kl. 20.14.44

PassLocker til iPhone

Hvis du har en iPhone eller iPod Touch kan du have dine PassLocker adgangskoder med dig overalt. IOS app’en er næsten nøjagtig magen til Mac app’en, men her er du kun i stand til at kopiere adgangskoder og indsætte dem i Safari. Alt vil forblive synkroniseret næsten øjeblikkeligt takket være iCloud. 

Skærmbillede 2013-02-14 kl. 20.15.12

Du kan hente Mac app’en ved at klikke hér

Du kan hente iPhone appen’ ved at klikke hér