Super hurtig overførsel af video (i 1080p)

Denne app kaldet Instashare er min mest benyttede, når jeg skal overføre fotos til viderebehandling, og endnu mere: når jeg skal overføre video fra min iPhone til iMovie på min Mac (den overfører videoerne hurtigere end hvad det tager at finde et kabel frem OG den gør det i 1080 p :-)) . Du kan dele dine ting mellem alle der også har denne app installeret på deres Apple enhed og er suveræn når din kone, kæreste, børn eller andre har optaget noget, som du gerne vil bruge f.eks til at inkorporere i en iMovie film eller lignende.

På et tidspunkt,  vil  du måske også ønske at overføre en fil fra én iOS-enhed til en anden eller til en Mac. Når tiden opstår, vil du opdage at du selvfølgelig allerede mulighed for det via email, Dropbox, Google drive og ikke at forglemme Photostream og Airdrop. Men de er alle meget langsomme metoder og man er ret begrænset.

Super hurtig overførsel med drag og drop.

Instashare til iOS er ligesom AirDrop, men til mobile enheder og det er superhurtigt og smertefrit at kopierer en fil fra én enhed til en anden over WiFi eller Bluetooth uden en direkte forbindelse til internettet. Man kan enten drag og droppe eller navigere sig til en fil.

Instashare for OSX som i øjeblikket er i beta, tilføjer muligheden for at sende filer, fotos, m.v. til og fra din Mac og dine iOS-enheder.

Der er også en indbygget copy/paste overførsel fra IOS til Mac eller omvendt.

Hent iPad og iPhone app’en hér.

Hent Mac udgaven hér.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.