apps

Der lander et uendeligt antal nye apps hver dag i App Store til iOS og OS X. Vi har omtalt mange af dem vi kan lide som f.eks. CARROT Alarm og Boom som giver bedre lyd til din Mac, men der er masser mere. Brug et par minutter, og tjek vores liste over de mest omtalte titler fra de sidste par uger!

Nye iOS Apps

Studio Design (iPhone) Kreér & del fantastiske designs med dine venner. Studio gør det nemt at lade din kreativitet slå sig løs.

Aero  (iPhone)Designet til at se fantastisk ud på Retina display, “Aero” er den fedeste måde at se vejrforholdene for de steder, der betyder noget for dig.

Trial By Survival (iPhone) Du er blevet forvist til ødemarken for at bevise din uskyld. Din Trial By Survival er begyndt.

MixBit  (iPhone) er en ny app, der hjælper folk med at skabe dynamiske videoer sammen.

To Bed  (iPhone)Baseret på oplysninger om din alder og opvågningstider hjælper denne app dig med hvornår du burde gå i seng.

Pearl Guitar  (iPad) 6-strengs akustisk guitar simulator, Pearl Guitar leverer en helt fantastisk lyd – den mest realistiske, frodige, økologiske og varme tone du vil høre i det mobile digitale domæne.

Coffitivity (iOS Universal) Baseret på forskning som viser at omgivende støj øger kreativ tænkning. Coffitivity app’en  kreerer streams af lyde som mimerer kontorlyde.

AUFX:Dub (iOS Universal) En meget justerbar stereo forsinkelses-lydeffekt app som er velegnet til alt fra rene digitale forsinkelser til dub ekko .Denne app er en del af AUFX serien, som er en samling af simple men kraftfulde lyd effekt apps.

Kognition Episode 2  (iOS Universal)Med dine FBI ressourcer opbrugte må hovedpersonen på sin egen måde forsøge at finde morderen, før det er for sent – igen.

Solar Flux HD (iPad) Solar Flux er et unikt space puslespil, hvor du rejse i universet ved hjælp af både gådeløsninger og fingerfærdigheder til at bringe orden i kosmos.

Editorial (iPad) Editorial er en almindelig tekst editor til iPad med kraftfulde automatiserings værktøjer og et smukt inline Preview når man skriver i Markdown.

Smart Office Plus  (universal IOS) Med visning og udskrivning til Microsoft Office Word, Excel, PowerPoint, Adobe PDF, billeder og meget mere. Smart Office Plus gør oprettelse, redigering, udskrivning og deling af Microsoft Office og andre dokumenter nemt og professionelt.

The Human Body by Tinybop (Universal IOS) Udforsk  kroppen. Hver del er animeret og interaktiv: hjertet slår, indvolde bobler, lunger indånder, huden føles, og øjnene ser. Designet til børn i alderen 4 + for at opdage hvad vi m,ennesker er lavet af og hvordan vi virker.

Little Galaxy (Universal IOS) Little Galaxy er et spil inspireret af en virkelig historie om en ung videnskabsmand, der forfølger sin drøm om at finde et nyt hjem.

Nye OS X Apps

Tropico 4: Gold Edition Uanset om du vælger at herske som en velvillig formand, en klog teknokrat eller en korrupte person, er det op til dig at omdanne Tropico fra en bananrepublik til det 21. århundredes verdensmagts-centrum med dine store visioner.

Downcast Denne populære iOS podcast app er nu tilgængelig for OS X! Hent, afspil og synkroniser dine foretrukne podcasts med en intuitiv brugerflade .

JamStation JamStation – den stilfulde online radio app. Nyd det store udvalg i Jamendo’s musikdatabase.

Live! Weather Vejret kan du nyde på smukke billeder af byerne, mens du surfer efter vejroplysninger hver dag.

Composure  Composure har et enkelt design med en bred vifte af muligheder for at forbedre og personliggøre dine fotos. Vælg mellem et stort udvalg af collage-formater, sjove klistermærker, og rammer.

SHADOWGUN: Deadzone  Vis dem hvad du er lavet af i din søgen efter at blive den mest eftersøgte dusørjæger i hele galaksen.

Cognition Episode 1: The Hangman. Påtag dig rollen som Erica Reed, en Boston FBI-agent med magt til at se fortiden i dette intense adventure spil, mens hun følger sporet af fire forskellige serie mordere med hendes specifikke evner.

 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.