Skærmbillede 2013-09-12 kl. 15.48.48

MyPhoneDesktop er min mest brugte app overhovedet udover mail og beskeder.

Hver dag ringer jeg til mange forskellige kunder og samarbejdspartnere via mit crm system og måden det foregår på er således:

Jeg markerer/highlighter et telefonnummer og taster CMD+CC og voila, så ringer min iPhone det pågældende nummer op via MyPhoneDesktop (Det virker også med Android)

Ovefør nærmest alt fra computeren til din smartphone med det samme.

Du kan som sagt ringe op til et telefonnummer du støder på nettet bare ved at markere det. Du kan zappe et kort fra din browser til din iPhone , overføre en stump tekst, en URL eller skubbe en hjemmeside over til din iPad for yderligere gennemlæsning. Du kan også skrive en sms og sende den direkte fra din Mac eller pc via denne smarte app. Jeg bruger det typisk på ét af mine jobs hvor jeg er tvunget til at bruge en Windows pc (ja uha da :-)).

Skærmbillede 2013-09-12 kl. 15.30.06

Billed overførsel med drag og drop

Hvis man har nogle billeder man gerne vil have over på sin iPhone eller iPad kan man simpelthen bare drag’n droppe dem ude til højre på sin Mac. Når man grabber et billede og trækker det ud til højre dukker denne op ( billede til højre) hvorefter man bare slipper og på et splitsekund dukker det op på iPhone.

Der findes MyPhoneDesktop klienter til Mac , pc og Linux, samt en webbaseret app.

Hent MyphoneDeskTop til iPhone hér.

Hent MyphoneDeskTop til iPad hér.

 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.