Tweetbot til iPhone, iPad  og Mac (læs mere om Mac udgaven hér) er efter min mening den bedste Twitter klient overhovedet, takket været dens fantastisk Skærmbillede 2013-08-25 kl. 20.06.12gennemtænkte og smukt designede brugerinterface og ikke mindst de utroligt mange brugbare funktioner som tweet streaming, push notifikationer, muting, swipe funktioner og meget meget mere.

I dette indlæg vil jeg vise dig nogle funktioner, som jeg ikke selv opdagede fra starten af. Herunder MUTE funktionerne som er en guds gave i hvert fald til mig. For eksempel er jeg ikke fan af fodbold, så når weekenden kommer og mange af mine twitter venner  begynder at opdatere fra forskellige kampe, så kan jeg undgå disse tweets med denne funktion. Med MUTE HASHTAG funktionen kan du én gang for alle “komme af” med tweets du ikke gider at læse om eller som bare irriterer dig.

Mute hashtags

Du trykker og holder bare på bare på hashtagget  og vælger “Mute”. Her kan man så vælge om det skal være på mute for altid eller bare en kortere periode.

Skærmbillede 2013-08-25 kl. 17.48.07

Mute checkins fra f.eks. FourSquare , Endomondo eller lignende.

Rigtig mange auto-tweeter ting og jeg tror faktisk at folk oftest ikke er klar over at de gør det, men for mig er det hamrende uinteressant at én eller anden har løbet 5 km eller at en anden lytter til en bestemt sang o.s.v.

Mange disse tweets fra Foursquare, Runkeeper, Soundtracking og lign. har Tweetbot har en meget praktisk og enkel mulighed for at mute dem.

Så næste gang du får et af disse tweets går du bare ind i detaljeret visning ved at swipe fra højre mod venstre og derefter trykker og holder du på teksten “via” nederst til højre på skærmen (se cirklen) Du skulle nu se en mulighed for at mute denne udbyder.

Skærmbillede 2013-08-25 kl. 17.57.26

iCloud Sync

Hvis du bruger Tweetbot på din iPhone, iPad og Mac, kan iCloud synkronisering være meget nyttig, og det er nok, hvis jeg skulle pointere, én af de funktioner jeg er mest glad for (sammen med mute). Det synkroniserer din timeline, DM, mentions, mute filtre, ja alt faktisk, på tværs af alle dine enheder. For at aktivere iCloud sync går du til Settings> Kontoindstillinger> Sync og derefter vælger du iCloud.

Skærmbillede 2013-08-25 kl. 18.34.33
Kom hurtigt tilbage

Det er nemt at navigere sig dybt ind i Tweetbot, hvorefter man er nød til at trykke en masse gange for at vende tilbage til sin timeline. Men i Tweetbot kan du hurtigt komme tilbage til din timeline ved blot et langt tryk på tilbageknappen.

Retweet fra enhver konto

Hvis du har flere Twitter konti, skal du bare trykke og holde inde på retweet knappen for at få mulighed for at retweete fra den konto du ønsker. Dette sparer mig for en del tid og er bare en rigtig cool feature.

Forstyr ikke

Hvis du ønsker at deaktivere Tweetbot meddelelser i en vis periode uafhængig af systemindstillinger i selve iPhonen, kan du bruge Tweetbots interne “Sleep Options”, som lader dig slukke for meddelelser i en bestemt periode. Du kan aktivere denne ved at trykke på øverste højre knap>  > Accounts & Settings > Settings > Account Settings > Notifications > Sleep Options.

Skærmbillede 2013-08-25 kl. 18.43.41

Hvis du endnu ikke har prøvet Tweetbot til iPhone så kan jeg på det varmeste anbefale den og du kan hente den hér.

Du kan også hente Tweetbot til iPad hér.

Og endelig Tweetbot til Mac hér.