Microsofts Office til iPad, iPhone og Android er en realitet. Selvom Office Mobile har været i rygtemaskinen og endda angiveligt set i marken, har Microsoft været vedvarende stille om sine planer for produktet. Men nu har The Verge har erfaret gennem flere kilder tæt på Microsofts, at selskabet vil frigive Office-versioner til Android og iOS i begyndelsen af 2013.

Office Mobile vil debutere som gratis apps der vil give Android og iOS brugere mulighed at se Microsoft Office-dokumenter på farten. Ligesom på den eksisterende SkyDrive og OneNote app vil Office Mobile kræve en Microsoft-konto. I første omgang vil en Microsoft-konto give adgang til de basale visnings-funktionaliteter i Word, PowerPoint og Excel-dokumenter.Redigeringsmuligheder vil kunne blive aktiveret med et Office 365 abonnement.

Microsoft vil gøre det muligt for iOS-brugere til at købe et Office 365 abonnement som et in-app køb, eller lad organisationer/virksomheder distribuere koder for at aktivere redigering på Office Mobile for deres brugerne.

MEN den er god nok og appen kommer til iPhone og iPad FØRST!

En nylig Microsoft pressemeddelelse fra selskabets Tjekkiske datterselskab afslørede at Office Mobile apps til Android og iOS vil blive stillet til rådighed fra marts 2013. Det ser ud til at Office Mobile til iOS vil ankomme i slutningen af februar eller begyndelsen af marts, og en Android version forventes til maj.

The verge kontaktede Microsoft for en kommentar om denne historie og en selskab-talsmand siger “Office vil arbejde på tværs af Windows Phone, iOS og Android.”

Kilde: The Verge